Liga a IV-a: FC Inter rupe plasele, dar rămâne pe 2

În ultimul meci oficial disputat în acest an pe stadionul Obor din Sibiu, FC Inter a demolat din nou FC Agnita, azi, scor 10-0. Rezultatul menține echipa sibiană pe poziția secundă în clasament, în condițiile în care liderul ACS Mediaș a învins FC Avrig, 2-0 (1-0), pe terenul Sparta, derbiul rundei a 12-a a Ligii a IV-a.

foto arhivă: facebook/FC Inter

Interiștii au depășit azi performanța din ediția trecută de campionat când partida s-a întrerupt la 9-0 pentru sibieni, în minutul 53, după ce echipa oaspete rămăsese în doar 6 jucători.

De această dată, partida s-a încheiat după 90 de minute, sibienii reușind să-și sporească golaverajul la plus 84 (91-7).

Au marcat: Stoia (2′, 4′), Bărculeț (8′), autogol (14′), Greavu (31′, 32′, 40′), Giura (35′),  Tineiu (54′), Băra (81′)

FC Inter: Ciorgovean – Câmpean (Răcean – 60’), Oprișor, Bărculeț, Giura, Barbu (Boldea – 67’), Băra, Stoia, Tineiu (Maistrenko – 70’), Belașcu și Greavu (Standima – 60’).

În urma acestui rezultat, FC Inter rămâne pe 2 în clasament, urmând ca în runda următoare, ultima din acest an, să se deplaseze la ACS Păltiniș Rășinari, sâmbătă 26 noiembrie.

Tot azi, pe terenul Sparta, ACS Mediaș și-a trecut în cont încă trei puncte prețioase, învingând cu 2-0 (1-0) pe FC Avrig, în derbiul rundei.

Elevii lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță au muncit din greu pentru victoria de azi, câștigând în urma unei duble a lui Raul Ignat (‘29 și ’90), după ce în urmă cu o săptămână a câștigat mai greu, la Bradu, scor 1-0. Raul Ignat (’29) a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată direct pe poartă, la colțul scurt, din apropierea careului de 16 metri lateral stânga.

Oaspeții s-au năpustit în atac, în încercarea de a restabili egalitatea pe tabelă, însă medieșenii au fost mai periculoși în atac. Mai întâi Avram a tras peste din 10 metri, poziție centrală, după o centrarea venită de pe dreapta, apoi același Ignat a nimerit bara din stânga portarului avrigean, în minutul 38, la un șut de la distanță.

Cu un Ionuț Buzean care a coordonat impecabil jocul defensiv, după pauză, ACS Mediaș a mai „mușcat“ de câteva ori pe contraatac, același Raul Ignat, cel mai bun jucător în partida de azi, reușind să puncte din nou aproape de final, pentru 2-0.

În urma acestui rezultat, echipa medieșeană rămâne pe prima poziție în clasament, cu maxim de puncte: 36.

Rezultate etapa a 12-a

AFC Tălmaciu – Sparta Mediaș 0-2

CS Orășenesc Copșa Mică – ACS Păltiniș Rășinari 2-5

ACS Mediaș – FC Avrig 2-0

LSS Voința Sibiu – ACS Bradu 0-4

FC Dumbrăveni – Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 1-1

FC Inter – FC Agnita 10-0

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*