Liga a IV-a: Inter câștigă la Rășinari și rămâne în coasta liderului

FC Inter rămâne în coasta liderului ACS Mediaș și după runda a 13-a a Ligii a IV-a, ultima a turului. A reușit o nouă victorie astăzi, după un meci greu, 3-2 (0-2) la Rășinari, cu ACS Păltiniș, una dintre cele mai valoroase echipe din județ.

foto: facebook/FC Inter

Interiștii au reușit să întoarcă de la 0-2, după o a doua repriză în care și-au ambalat la maxim motoarele. Pentru echipa sibiană au înscris: Greavu (49′), Bărculeț (58′) și Tineiu (75′)

FC Inter: Alchynskyi – Câmpean (Standima, 71’), Oprișor, Bărculeț, Giura, Barbu, Bratima (cpt) – (Băra, 72’), Stoia, Tineiu, Belașcu, Greavu.

În urma acestui rezultat, gruparea sibiană încheie turul pe poziția secundă și păstrează intacte șansele la promovare. După prima parte a campionatului, are cel mai bun atac din ligă, cu 94 de reușite, cea mai bună apărare – doar 9 goluri primite, iar Adrian Greavu (FC Inter) e golgheterul turului, cu 23 de reușite.

În prima etapă a returului, programată anul viitor, FC Inter va juca în deplasare, la Sparta Mediaș.ACS Mediaș iernează pe primul loc

ACS Mediaș a câștigat la Șura Mică

ACS Mediaș a reușit azi a 13-a victorie consecutivă în Liga a IV-a, din tot atâtea meciuri, 5-1 (3-0) la ACS Leii Șura Mică, rezultat în urma căruia încheie parcursul din acest an pe primul loc în clasament, cu maxim de puncte.

Astăzi, elevii lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță și-au făcut meciul ușor, după câteva etape în care au suferit pentru punctele puse în joc. Au început în formula: Florea – Mocan, Avram, Țala, Ignat, Socaci, Grosu, Stan, Noian, Zomant, Bîrsan.

Golgheterul Raul Ignat a deschis scorul în minutul 9, pentru ca Lucian Noian să majoreze diferența în minutul 32. ACS Mediaș a intrat la cabine cu scor de neprezentare, Avram „aranjând“ tabela la 3-0, din penalti, în chiar minutul 45.

Medieșenii au controlat fără probleme jocul în actul secund, reușind încă 2 goluri, în minutele 75 (din penalti) și 87, gazdele prinzând aripi doar câteva minute, după punctul din minutul 70, pentru 1-3, tot din lovitură de pedeapsă.

În urma acestui rezultat, ASC Mediaș încheie turul campionatului pe primul loc în clasament cu 39 de puncte, golaveraj 81-11.

Campionatul Ligii a IV-a se va relua abia anul viitor, echipa medieșeană urmând să joace tot în deplasare, la FC Agnita, în prima etapă a returului.

Rezultate etapa a 13-a:

ACS Bradu – FC Dumbrăveni 3-2

FC Avrig – ACS LSS Vointa Sibiu 5-2

Leii Șura Mică – ACS Medias 1-5

FC Agnita – Unirea Miercurea-Sibiului 3-3

CS Sparta Mediaș – CS Orășenesc Copșa Mică 7-2

Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu – AFC Tălmaciu 2-0

Păltiniș Rășinari – FC Inter Sibiu 2-3

CLASAMENT la finalul turului

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*