Liga a IV-a. Inter învinge categoric

FC Inter n-a avut probleme, ieri, în runda secundă a Ligii a IV-a. A trecut la pas de FC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu, în deplasare, pe Stadionul Voința, scor 6-1 (4-1), și a urcat pe prima poziție în clasamentul Ligii, cel puțin până la partida de azi de la Rășinari, ora 11, dintre ACS Păltiniș și ACS Mediaș (noua echipă de fotbal a municipiului de pe Târnava Mare după prăbușirea Gazului Metan).

Călin Moldovan a trimis în teren  echipa: Ciorgovean – Câmpean, Oprișor, Bărculeț, Giura, Boldea (‘46, Cornea), Băra, Stoia, Tineiu, Belașcu (’62, Standima), Greavu (’75, Răcean).

După un prim sfert de oră steril, interiștii s-au pus pe înscris din toate pozițiile, un forcing de 16 minute având să stabilească ierarhiile pe teren. Au marcat Cătălin Tineiu (18′), Adrian Greavu (27′), Andrei Stoia (32’) și Andrei Câmpean (34′). După pauză, campioana județului a mai punctat de două ori, prin Ionuț Bărculeț (65′) și Cristian Standima (82’). Scor final: Quantum Arsenal – FC Inter Sibiu 1 – 6 (1-4)

Rezultate etapa a 2-a:

AFC Agnita – ACS LSS Vointa Sibiu 0-0

FC Dumbrăveni – FC Avrig 1-2

Leii Șura Mică – ACS Bradu 2-4

Sparta Mediaș – Unirea Miercurea-Sibiului 4-2

Quantum Arsenal – FC Inter Sibiu 1 – 6 (1-4)

Astăzi 11 septembrie, de la ora 11, se joacă ACS Păltiniș Rășinari – ACS Mediaș

Partida AFC Tălmaciu – CS Orășenesc Copșa Mică a fost amânată pentru miercuri 21 septembrie

În runda următoare, FC Inter întâlnește AFC Tălmaciu, sâmbătă 17 septembrie, de la ora 11, pe Stadionul Măgura din Cisnădie, în timp ce rivala ACS Mediaș joacă o partidă „de casă“, cu Sparta.

CLASAMENT  (provizoriu)

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*