Liga a IV-a. Lider schimbat după o zi

În Liga a IV-a, duelul dintre FC Inter și ACS Mediaș continuă de la distanță. După meciul direct de runda trecută, câștigat de medieșeni la capătul unui meci echilibrat, ambele candidate la promovare și-au câștigat partidele din runda a 8-a. FC Inter s-a impus sâmbătă pe Obor, 7-1 (3-1) cu LSS Voința, dar ACS Mediaș a revenit în fruntea clasamentului după o victorie muncită, astăzi, la Miercurea Sibiului. Timp de mai bine de o zi, lider devenise FC Avrig, care câștigase la Tălmaciu cu 5-0.

foto: facebook/FC Inter

Sibienii au reușit o nouă victorie la scor în Liga a IV-a, de această dată 7-1 cu LSS Voința. Au marcat: Bărculeț (2′), Barbu (32′), Tineiu (44′, 68′), Greavu (48′, 59′) și Răcean (78′). Sibienii au jucat în formula: Alchynskyi – Câmpean, Oprișor, Bărculeț, Boldea, Barbu (Băra 68’), Bratima (căpitan), Stoia (Standima  68’), Tineiu, Belașcu (Maistrenko  81’), Greavu (Răcean  68’).

În această după-amiază, ACS Mediaș a muncit din greu pentru cea de-a opta victorie consecutivă în Liga a IV-a. La Miercurea Sibiului, a trecut cu 3-1 (2-1) de Unirea, rezultat în urma căruia a revenit pe prima poziție în clasament.

Cuplul de antrenori Dumitru Solomon – Doru Dudiță a început cu Florea, Sebastian Bîrsan, Avram, Jica, Țala, Socaci, Ignat, Giuliano Țili, Zomant, Andrei Bîrsan, Cristian Pajco. Medieșenii au câutat încă din start să-și apropie victoria, au fost mai insistenți, iar eforturile lor au fost răsplătite de golgheterul Cristian Pajco, care a deschis scorul în minutul 25. Meciul a fost însă scos de pe făgașul normal patru minute mai târziu, după un penalti acordat în favoarea gazdelor. S-a făcut 1-1, dar medieșenii n-au acuzat deloc șocul și au intrat la cabine în avantaj, prin reușita lui Țili (‘31).

foto: facebook/ACS Mediaș

Meciul s-a aprins serios în actul secund, gazdele forțând egalarea. La un atac al Unirii cu un sfert de ora înainte de final, Sebastian Bîrsan s-a ales cu cartonașul roșu, iar ACS Mediaș urma să tremure pentru avantajul fragil. Nu doar că l-a apărat cu brio, ci chiar și-a majorat avantajul, prin Remus Mocan (‘85), jucător venit de pe bancă.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne liderul Ligii a IV-a, cu maxim de puncte, urmând ca etapa viitoare să evolueze pe teren propriu,  în compania FC Dumbrăveni, locul 9 în clasament cu doar două victorii și 2 remize în 8 meciuri.

FC Inter se deplasează la Bradu, unde are de înfruntat o echipă periculoasă, cu o singură înfrângere în acest sezon, 0-3 cu FC Avrig în chiar runda inaugurală. 

Rezultate etapa a 8-a:

Sparta Mediaș – FC Agnita 5-1

Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu – Leii Șura Micp 5-3

FC Tălmaciu –  FC Avrig 0-5

CS Orășenesc Copșa Mică – ACS Bradu 0-1

FC Dumbrăveni – ACS Păltiniș 2-2

FC Inter – LSS Voința Sibiu 7-1

Unirea Miercurea-Sibiului – ACS Mediaș 1-3

CLASAMENTul Ligii a IV-a

sursa: AJF Sibiu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*