Liga IV: ACS Mediaș câștigă derbiul cu FC Avrig, scor 2-0 (1-0)

ACS Mediaș și-a trecut în cont încă trei puncte prețioase. Astăzi, pe terenul Sparta, la ultima apariție pe teren propriu din acest an, a reușit a 12-a victorie consecutivă în Liga a IV-a. 2-0 (1-0) cu FC Avrig, în derbiul rundei, în condițiile în care oaspeții reprezintă cealaltă echipă cu pretenții la promovare, alături de FC Inter Sibiu.

foto: captura video

Elevii lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță au muncit din greu pentru victoria de azi, câștigând în urma unei duble a lui Raul Ignat, după ce în urmă cu o săptămână a câștigat mai greu, la Bradu, scor 1-0.

Raul Ignat (‘29) a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată direct pe poartă, la colțul scurt, din apropierea careului de 16 metri lateral stânga. Oaspeții s-au năpustit în atac, în încercarea de a restabili egalitatea pe tabelă, însă medieșenii au fost mai periculoși în atac. Mai întâi Avram a tras peste din 10 metri, poziție centrală, după o centrarea venită de pe dreapta, apoi același Ignat a nimerit bara din stânga portarului avrigean, în minutul 38, la un șut de la distanță.

Cu un Ionuț Buzean care a coordonat impecabil jocul defensiv, după pauză, ACS Mediaș a mai „mușcat“ de câteva ori pe contraatac, același Raul Ignat, cel mai bun jucător în partida de azi, reușind să puncteze din nou, pentru scorul final: 2-0

În urma acestui rezultat, echipa medieșeană rămâne pe prima poziție în clasament, cu maxim de puncte: 36.

Rezultate etapa a 12-a

AFC Tălmaciu – Sparta Mediaș 0-2

CS Orășenesc Copșa Mică – ACS Păltiniș Rășinari 2-5

ACS Mediaș – FC Avrig 2-0

LSS Voința Sibiu – ACS Bradu 0-4

FC Dumbrăveni – Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 1-1

FC Inter – FC Agnita 10-0

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*