Liga IV: FC Inter și-a făcut norma! 8 goluri și la Șura Mică

În Liga a IV-a, FC Inter continuă se spere la un pas greșit al contracandidatei ACS Mediaș, pentru a reveni în fruntea clasamentului. Ieri, a câștigat din nou fără probleme, 8-0 (3-0) la AS Leii Șura Mică. Un scor identic cu cele din rundele anterioare, sibienii reușind un 8-0 la Bradu, apoi un 8-0 acasă cu FC Avrig, a treia favorită la primul loc din Liga IV.

foto arhiva: facebook/FC Inter

Golgheterul Adi Greavu și-a adăugat în cont încă 3 goluri, tot o triplă reușind și Bratima. Meciul n-a avut istoric, sibienii fiind superiori la toate capitolele. Au marcat: Greavu (17′, 44′, 55′), Stoia (34′), Tineiu (68′ din penalti), Bratima (62′ din penalti, 70′, 78′).

FC Inter  a jucat în formula: Ciorgovean – Câmpean, Oprișor, Bărculeț (Boldea – 64’), Giura, Barbu (Băra – 64’), Bratima (cpt.) – (Maistrenko – 81’), Stoia, Tineiu, Belașcu (Standima – 17’), Greavu (Răcean – 64’).

În runda următoare, FC Inter va întâlni sâmbătă 19 noiembrie, pe teren propriu, FC Agnita.

ACS Mediaș a câștigat din nou cu probleme

ACS Mediaș a bifat cea de-a 11-a victorie consecutivă în Liga a IV-a. Ieri, la Bradu, a învins la limită, 1-0 (0-0), după un meci în care gazdele au alergat mult pentru un rezultat de egalitate.

foto facebook/ACS Mediaș

Gruparea pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță a avut și un gol anulat în prima repriză, pe motiv de ofsaid, însă a reușit să puncteze la 10 minute de la reluare prin Pajco, golgheterul medieșenilor ajungând la 21 de reușite în acest sezon.

ACS Mediaș a început în formula: Paul Florea, Bîrsan Sebastian, Avram Cristian, Stan Paolo, Jica Bogdan, Buzean Ionuț, Ignat Raul, Socaci Alexandru, Noian Lucian, Pajco Cristian, Tala Mihai

Chiar dacă a învins mai greu decât se aștepta, ACS Mediaș și-a îndeplinit obiectivul de a-și trece în cont cele trei puncte, rămânând astfel în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

În runda următoare, sâmbătă 19 noiembrie, pe terenul Sparta, ACS Mediaș va întâlni FC Avrig, cea de-a treia contracandidată la prima poziție în clasament, echipă învinsă însă în runda a 10-a la FC Inter cu 8-0.

Rezultate etapa a 11-a

ACS Bradu – ACS Medias 0-1

FC Avrig – Unirea Miercurea-Sibiului 3-0

AFC Agnita – CS Orășenesc Copșa Mică 4-2

ACS Păltiniș Rășinari – AFC Tălmaciu 9-5

Sparta Mediaș – AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 3-0

ACS Leii Șura Mică – FC Inter Stars 0-8

Voința Sibiu – FC Dumbrăveni 1-5

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*