Liga IV: FC Inter sună adunarea pe „Cutiuță“

Sună adunarea și pentru FC Inter. La mai bine de o săptămână după reluarea pregătirilor la ACS Mediaș, principala rivală din acest sezon, sibienii se reunesc mâine sub comanda antrenorului Călin Moldovan. Inter anunță jucători noi, cu care speră să câștige returul și campionatul, pentru a merge din nou la barajul de promovare în Liga3.

foto: facebook/FC Inter

Echipa sibiană a iernat pe poziția secundă, după ACS Mediaș. A acumulat 36 de puncte, față de 39 câte au rivalii din acest sezon. 12 victorii și o înfrângere, la Mediaș, în derbiul cu ACS, scor  1-2 (0-0) după un meci în care sibienii au irosit ocazii importante.

FC Inter are cel mai bun atac din campionat, cu 94 de goluri marcate în 13 partide, dar și cea mai bună apărare – doar 9 goluri primite. Cu 24 de reușite, Adrian Greavu (FC Inter) conduce în clasamentul golgheterilor.

sursa: AJF Sibiu

Reluarea campionatului Ligii a 4-a e programată pe 11 martie, FC Inter urmând să joace un meci greu, în deplasare, la Sparta Mediaș, în vreme ce ACS Mediaș se deplasează la AFC Agnita.

„Antrenorul Călin Moldovan sună adunarea

Miercuri, 1 februarie, la ora 14:30, este programată reunirea lotului echipei noastre, pe terenul sintetic situat în vecinătatea Stadionului “Municipal” Sibiu (”Cutiuță”), sub comanda antrenorului principal Călin Moldovan. ”Bleu-albaștrii” încep pregătirea pentru returul Ligii a IV-a Sibiu.

Toți jucătorii cu care a fost abordată prima parte a sezonului se regăsesc și în momentul de față în lot. În schimb, lotul va fi completat cu câțiva jucători, pe care îi vom prezenta în zilele următoare.

Rămâneți aproape, revenim cu noutăți!“, a transmis FC Inter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*