Lions Club Brukenthal a premiat „Învingătorii”

Trei tineri din Sibiu au fost premiați la cea de-a VIII-a ediție a Galei Premiilor „Învingătorii”.

Evenimentul organizat de Lions Club Sibiu Brukenthal s-a desfășurat, în această seară, în curtea interioară a Primăriei Sibiu. „Puterea învingătorilor de a trece peste anumite limite, de a-și fixa ținte și obiective deasupra granițelor lor, de a le urmări cu obstinație, aceasta este cheia succesului lor. Pentru ei nu există cale de mijloc, nu există compromis, nu există ezitare. Pentru ei există doar un ideal secondat de o forță de luptă și de o dorință de a învinge. Prin excelență, învingătorii sunt niște eroi. Prin comportamentul lor, calitățile lor sunt exemple pentru noi toți și, totodată, reprezintă și o garanție a evoluției individuale și a evoluției colective. Suntem la a VIII-a ediției a Galei Premiilor «Învingătorii», un eveniment de marcă al clubului Lions Brukenthal Sibiu, un eveniment care premiază tineri învingători”, a declarat Gabriel Tischer, președintele clubului Lions Brukenthal.

Gabriel Tischer

Anul acesta, la categoria Artă-cultură a fost premiat pictorul Cătălin Tăvală, student la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, propus de inginerul Emil Dîrjan, managerul societății Sibtub. La propunerea inginerului Tiberiu Drăgan, șef Serviciu Energetic în cadrul Electrica S.A. Sibiu, premiul la categoria Învățământ i-a revenit Nicoletei Todirișcă, o tânără cu dizabilități, autoare a volumului „Culegere de texte laice din literatura românească”. Cel de-al treilea premiu, în domeniul Social, i-a fost acordat Mariei Niță, voluntar SMURD care a participat la peste 400 de intervenții în ultimul an, și care a fost nominalizată de Cosmin Balcu, inspectorul șef al ISU Sibiu.

Cele trei distincții, însoțite de câte un cec în valoare de 3.000 de lei, le-au fost înmânate tinerilor câștigători de către președintele Gabriel Tischer și primarul Astrid Fodor. „CV-urile premianților, pe care le-am primit de la dl. Tischer, m-au impresionat. Avem aici niște exemple care ne demonstrează că în rândul tinerei generații avem tineri curajoși, avem tineri creativi, avem tineri credincioși, avem tineri foarte ambițioși, cu adevărat luptători, care au toate șansele să devină învingători în viață. Doresc să felicit membrii clubului Lions Brukenthal din Sibiu, pe dl. Gabriel Tischer, pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea sibiană și pentru anumiți membri din această comunitate. Este un exemplu care ar trebui să fie urmat de mulți și poate e bine să-l faceți public. Acești tineri sunt niște modele care ar putea să fie urmați de mulți și știm cu toții că societatea noastră suferă din lipsă de modele”, a declarat Fodor.


Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*