Lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda, FINALIZAT în 2021! Marele anunț făcut de Drulă

Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor, a anunțat că lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda va fi deschis circulație la 1 decembrie.

Drulă a anunțat că cei aproximativ 25 de kilometri care lipsesc din autostrada Sebeș – Turda vor fi dați în folosință luna viitoare, fiind vorba despre un contrct semnat în „2014 sau 2015 la ideea lui Ponta, cred”.

„Sebeș-Turda, lotul 2, se finalizează anul acesta. La 1 decembrie este data de inaugurare. Ceea ce înseamnă că vom avea o autostradă completă: sunt cei 29 de kilometri care lipsesc. Este un contract semnat în 2014 sau 2015, pe repede înainte. A fost o idee a lui Ponta, cred, în 2013, să-și lege numele de un proiect, dar a scos un studiu slăbuț la licitație. Actualizat în trei luni de la drum expres la autostradă, iar o parte de întârzieri sunt consecința acestui fapt”, a spus Cătălin Drulă la Europa FM.

Deschiderea Lotului 2 (24,25 km) ar finaliza practic darea în trafic a întregii autostrăzi A10, după ce în decembrie anul trecut a fost deschis și Lotul 1 (17 Km). Ambele loturi în lucru încă din 2014.

Întreaga autostradă A10 are o lungime de circa 70 km și leagă autostrada A1 (Sebeș) cu autostrada Transilvania A3 (Turda).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*