Lotul AFT a dominat podiumul în finala Campionatul Militar de Judo

Lotul de Judo al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a participat, în perioada 31 martie – 2 aprilie, la Campionatul Militar de Judo între instituțiile de învățământ militar, finala pe Ministerul Apărării Naționale și s-a întors acasă cu numeroase medalii. În clasamentul general, lotul AFT a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumiului.

Foto: AFT Sibiu
La competiția organizată de Serviciul Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării, care a avut loc la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, s-au înscris șase loturi sportive din academiile militare și școlile de maiștri militari și subofițeri.
La individual masculin, din lotul sportiv al AFT s-au clasat pe podium pe locul I, sd. Cosmin Toma (categoria 66 kg), pe locul II sd. Alexandru Dinu (categoria 90 kg) și sd.cap. Ioan Ungureanu (categoria 100 kg) și pe locul III sd.cap. Cosmin Grămadă ( categoria 73 kg).
La individual feminin, sd.sg.maj. Natalia Duminică (categoria 52 kg) și sd. Raluca Băduleanu (categoria 57 kg) au ocupat locul II.
În clasamentul pe echipe, echipa masculină s-a clasat pe locul I, iar echipa feminină pe locul III.
În clasamentul general, lotul AFT a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumiului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*