LOVITURĂ de palat la FC Hermannstadt! Miriuță, zburat de pe banca tehnică după egalul cu Sepsi și înlocuit cu un favorit al Anamariei Prodan

Tehnicianul Vasile Miriuță a fost demis de la cârma echipei FC Hermannstadt după partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Potrivit unor informații publicate de GSP, contractul inițial al lui Miriuță expira pe 30 iunie, însă antrenorul a apucat să semneze prelungirea pentru două luni, până la finele sezonului în curs. După ce comitetul director a decis demiterea lui Miriuță, impresarul Octavian Moraru a venit să negocieze condițiile de reziliere pentru tehnician. În cele din urmă, Miriuță nu a mai vrut să discute și a plecat din club cu scandal, cerându-le acționarilor să îi achite integral cele cinci salarii.

Decizia noilor acționari ai clubului a provocat stupoare, mai ales în condițiile în care echipa a făcut un meci bun în compania unui adversar periculos.

Partida FC Hermannstadt – Sepsi OSK Sf.Gheorghe, disputată în etapa a III-a a play-out-ului Ligii 1, pe Stadionul Municipal Sf. Gheorghe, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Golul înscris de Yazalde Gomes în a doua repriză le-a asigurat sibienilor un punct binevenit în deplasare.

Declarațiile lui Miriuță după egalul de la Sf. Gheorghe:

AFC Hermannstadt va fi pregătită de un tehnician mult mai tânăr, spaniolul Ruben Albes, deținător de licență Pro și care a mai antrenat la Real Valladolid, Celta Vigo B și UCAM Murcia.

Alături de Ruben Albes, reprezentat de Anamaria Prodan în calitate de agent, în staff-ul echipei au mai fost cooptați Ivan Cabuzedo, ca antrenor secund, și Toni Madrigal, în poziția de preparator fizic.

„Au fost foarte multe propuneri, români, italieni, spanioli. S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună”, a declarat Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii echipei, pentru GSP.

Clubul sibian nu a comunicat încă nimic oficial pe acest subiect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*