Lucrări la conducta de transport de apă potabilă, cu afectarea furnizării în municipiul Sibiu și alte 10 localități

Apă Canal SA Sibiu anunță că în zilele de sâmbătă, 12 mai, și duminică, 13 mai, va avea loc o amplă lucrare de deviere a conductei de transport apă potabilă DN 600, pe tronsonul cuprins între râul Cibin și intersecția străzilor Zăvoi cu Asachi.

Lucrarea va fi executată de firma Terra Building SRL, în cadrul proiectului vizând modernizarea străzii Zăvoi, finanțat de Primăria municipiului Sibiu.

Având în vedere complexitatea lucrării, Apă Canal SA Sibiu va executa o serie de închideri de rețea, precum și manevre de alimentare a zonelor afectate din alte rețele în vederea reducerii la minim a disconfortului creat abonaților săi. Operațiunile vor începe sâmbătă dimineața, la orele 04,00, urmând a fi încheiate în aceeași zi, la orele 24,00. În ziua de duminică, magistrala și rețelele afectate vor fi puse sub presiune, reluându-se treptat furnizarea la parametrii normali.

Sâmbătă și duminică dimineața, vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcție de consumul din rețea, pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviatorilor (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Abonații sunt rugați să-ți asigure rezervele necesare de apă potabilă. La dispoziția consumatorilor, Apă Canal SA Sibiu va pune trei autospeciale cu apă menajeră care se vor deplasa în zonele afectate, în funcție de solicitările primite la Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispeceratul Apă Canal SA Sibiu, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*