Lucrări pe Valea Oltului

Poliţia le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă pe DN 7 Valea Oltului, pe tronsonul cuprins între limita cu judeţul Vâlcea şi Lazaret, unde se montează parapeţi metalici de protecţie.

„În perioada 29 ianuarie – 1 februarie, pe DN 7, Valea Oltului, tronsonul cuprins între km. 240 (limita cu jud. Vâlcea) – 246 (Lazaret), administratorul de drum execută lucrări de montare / înlocuire parapet metalic de protecţie. Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu acordă sprijin în vederea fluidizării circulaţiei autovehiculelor atunci când valorile de trafic sunt ridicate. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa între autovehicule şi să respecte semnalele poliţiştilor sau drumarilor aflaţi în zona lucrărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, este posibilă formarea de coloane de maşini.

„De asemenea, în cazul formării de coloane de maşini, nu vă angajaţi în depăşire, aşteptaţi cu calm şi bucuraţi-vă de peisaj! Nu uitaţi: lucrările se execută pentru sporirea siguranţei dumneavoastră, a participanţilor la trafic”, a mai menţionat Elena Welter.

„Se vor înlocui parapetele deteriorat pe tot sectorul administrat de DRDP Brașov până la limita cu județul Vâlcea și se va monta și suplimentar în zonele periculoase. Lucrările vor dura cel puțin două săptămâni și vor presupune închiderea circulației pe o bandă pe mai multe sectoare. Traficul va fi dirijat de semafoare automate. Lucrarea este executată în regie proprie, cu utilajele și personalul de la Secția de Producție a DRDP Brașov”, a declarat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*