Lungu, înlocuit cu Perjă la FC Hermannstadt; Enache nu mai pleacă la FCSB

Suceveanul Dănuț Perjă este noul team manager al lui FC Hermannstadt.

Președintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, va susține mâine după-amiază o conferință de presă, la Stadionul Municipal, în care îl va prezenta pe Dănuț Perjă și pe un jucător nou transferat, al cărui nume nu a fost încă anunțat.

De asemenea, Mureșan va face „precizări importante legate de organigrama clubului”, potrivit biroului de presă al clubului sibian.

Dănuț Perjă

La doar o zi după ce a fost dată publicității demisia team managerului Marius Lungu, AFC Hermannstadt îl înlocuiește cu Dănuț Perjă. Fostul fundaș, în vârstă de 45 ani, a jucat la Rapid și în martie 2006 a primit medalia „Meritul Sportiv”, clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din echipa care a obținut calificarea în sferturile Cupei UEFA 2005-2006. După retragerea din activitatea sportivă, Perjă a avut funcții de conducere la Rapid, Foresta, dar și la ACS Șirineasa din Liga 3.

Transmitem ÎN DIRECT conferința de presă, mâine, 20 august, de la ora 13, pe pagina de Facebook a ziarului!

Între timp, se pare că tehnicianul Costel Enache l-a refuzat pe Becali și rămâne la Sibiu. Chiar milionarul este cel care a dezvăluit că negocierile pentru plecarea lui Enache la FCSB s-au încheiat.

„Trebuia să-l prezentăm azi pe Enache, dar n-a mai răspuns și aceasta este situația. Am vrut să respect regulamentul. Mi-a zis că vine, dar că întâi trebuie să rezolve cu Hermannstadt. Conform regulamentului, trebuia să dea înapoi jumătate din banii pe care i-a luat de acolo. L-am întrebat câți bani a luat de la Hermannstadt, a zis că niciunul. Deci nu trebuia să dea niciunul înapoi.

Probabil e un om mai rușinos și bunul lui simț a primat mai mult decât cariera lui. Trebuia, totuși, să aibă înțelepciunea să prevadă acest lucru. Trebuia să îmi mai răspundă la telefon, nu să nu răspundă, ca acum.

Noi am respectat legea, am respectat regulamentul. El nu făcea niciun păcat dacă venea la mai bine. El nu pleca «ca hoții». Și-ar fi depus demisia și ar fi respectat regulamentul. N-ar fi făcut nimic la întuneric, ar fi făcut totul la lumină. Dacă vorbeam cu Iuliu Mureșan, mi-ar fi spus direct «nu». Probabil Domnul nu vrea să vină Costel Enache la FCSB. Nu e vina lui, le iau eu în cârcă pe toate. Eu am făcut totul, iar tot eu voi desface tot ce am făcut cu ajutorul Domnului”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*