M-am plimbat prin Sibiu și m-am bucurat de farmecul său. Excepționalul violonist Marc Coppey, încântat de prima sa vizită la Sibiu

Excepționalul violonist Marc Coppey s-a declarat încântat de prima sa vizită la Sibiu și colaborarea cu orchestra simfonică a Filarmonicii.

„Este o mare bucurie, o mare plăcere să mă aflu aici, la Sibiu, și să cânt alături de Filarmonica de Stat. Tocmai am încheiat un concert dedicat repertoriului francez de violoncel, am cântat Elegia pentru violoncel și orchestră de G. Fauré și Concertul nr. 1 op. 33 în la major pentru violoncel și orchestră de C. Saint-Säens. Astfel, am putut cunoaște muzicieni minunați, cu mult entuziasm și multă implicare pentru muzică. Pentru mine este o oportunitate extraordinară de a mă afla în Sibiu pentru prima oară. Am avut șansa de a veni în România de patru ori, la București, Iași, Timișoara și Cluj, dar vin prima dată la Sibiu și mă bucur foarte mult să descopăr această regiune și frumosul dvs. oraș. M-am plimbat prin Sibiu și m-am bucurat de farmecul său”, a mărturisit muzicianul francez la finalul concertului din 17 februarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*