Măgura, depășită categoric de CSM București

Măgura Cisnădie nu s-a ridicat la nivelul lui CSM București, în partida desfășurată aseară, în Sala Polivalentă din Cisnădie, în cadrul celei de-a 20-a etape a Ligii Florilor.

CSM s-a impus cu scorul de 26 – 19, la pauză 13 – 9, după un meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul.

Partida a debutat cu greșeli pentru ambele echipe, astfel că primul gol s-a înscris abia în minutul 5. Apoi, bucureștencele s-a distanțat la două goluri, iar până la pauză și-au dublat avantajul. Lazovic, Radicevic, Manea, Omoregie și L. Constantinescu au fost remarcatele echipei oaspete, în timp ce de la Măgura doar Ada Moldovan, Oana Apetrei și Jazna Boljevic s-au ridicat pe alocuri la nivelul echipei ce luptă în acest sezon pentru calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Cisnădia nu a făcut față fizic duelui, mai ales în repriza a doua, iar circulația mingii a fost destul de anevoioasă, cu toate că aproape la fiecare time-out antrenorul gazdelor, Alexandru Weber, le-a cerut mai multă implicare. Nici portarul Elena Voicu nu a prins o zi prea bună, în schimb, Paula Ungureanu a închis poarta. După pauză, CSM și-a mărit constant avantajul pe tabelă, min. 40: 17 – 13, min. 50: 23 – 15. Spre final, partida nu a mai avut ritm.

Măgura Cisnădie rămâne pe locul 5 în clasament și luptă în continuare pentru un loc în cupele europene în sezonul viitor. CSM continuă cursa de urmărire a echipei SCM Rm. Vâlcea, lidera campionatului.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*