Măgura merge la Buzău

De la înălțimea locului trei în clasament, Măgura Cisnădie întâlnește sâmbătă 2 aprilie, de la ora 18, în deplasare, Gloria Buzău, în cadrul etapei cu numărul 20 a Ligii Florilor la handbal feminin.

foto: facebook/Măgura Cisnădie

Se anunță o partidă deschisă oricărui rezultat, gazdele având un loc valoros, capabil de rezultate mari, în special pe teren propriu. La jumătatea lunii februarie, Gloria Buzău a învins liderul Rapid, cu 30 -25 și vine cu foame de victorie, după două eșecuri consecutive, ambele în deplasare, la Craiova (24-25) și la CSM București (20-33). Este cotată drept favorită la casele de pariuri, chiar dacă în tur, la Cisnădie, Măgura a învins cu 27-23, într-un meci disputat pe 30 octombrie 2021.

Fetele noastre intră în meciul de mâine după o perioadă mai liniștită, ultimul meci fiind cel de miercuri 23 martie, de pe teren propriu, din Cupa României. Grație unui joc bun în apărare în repriza secundă, Măgura și-a asigurat atunci prezența în sferturile de finală ale competiției, 26-20 (14-13) cu CSM Slatina.

Partida se anunță aprinsă și după episodul de anul trecut, când fostul antrenor al gazdelor, Ovidiu Mihăilă, l-a îmbrâncit la final pe Alexandru Weber, după un meci tensionat, câștigat de fetele noastre cu 22-20.

Clasament la zi:

sursa: FRH

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*