Măgura se pregătește de European League

CS Măgura Cisnădie a intrat în pauză competițională. Campionatul s-a întrerupt datorită acțiunilor loturilor naționale, urmând ca meciurile din Liga Florilor să se reia în primele zile ale lunii decembrie.

foto: Măgura Cisnădie

Echipa orașului Cisnădie pare să fi depășit momentul dificil, după 4 înfrângeri consecutive în Liga Florilor. Săptămâna trecută, a obținut cea de-a doua victorie din această stagiune, 30-28 (15-14) cu CSM Slatina. A fost un meci nerecomandat cardiacilor, pe muchie de cuțit, cu două reprize încheiate identic pe tabelă.

Conduse la 2 puncte în minutul 50 (23-25), elevele lui Weber au găsit resursele necesare pentru a închide meciul în avantaj, astfel că și-au ridicat fanii până „în al noulea cer“. Principala marcatoare a Măgurii Cisnădie a fost Gariaeva, cu 7 reușite. Neagu a înscris 6 goluri, Roșu și Abed-Kader câte 4, Iskit, Tătar și Bardac câte 3.

În urma acestui rezultat, Măgura Cisnădie a urcat pe 9 în clasamentul Ligii Florilor, cu 2 victorii, un rezultat de egalitate și 4 înfrângeri.

Cu un lot puternic remaniat față de sezonul trecut, dar și un program dificil în debut de sezon, Măgura a început cu un egal, 31-31 cu Dunărea Brăila. A câștigat apoi 21-17 la CS Mioveni, după care a urmat seria neagră: 25-34 acasă cu CSM București, 23-26 la Gloria Buzău, 25-34 acasă cu Rapid și 28-29 la Tg. Jiu.

Echipa din Cisnădie va reveni în competiții direct în European League, în partida din turul preliminar cu Siofok KC  din Ungaria, meci programat pe 3 decembrie, de la ora 17, în deplasare.

CLASAMENT Liga Florilor

sursa: FRH

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*