Măgura, „șifonată“ serios de campioană

Măgura Cisnădie a suferit a doua înfrângere consecutivă, în această seară, 19-36 (9-15) pe teren propriu, în fața CSM București, cea mai valoroasă echipă din handbalul feminin românesc în ultimii ani. Partida a contat pentru etapa a 21-a a Ligii Florilor.

foto: facebook/Măgura Cisnădie

După 27-31 (12-16) la Buzău, elevele lui Alexandru Weber au încercat să producă minunea în Sala Sporturilor din Cisnădie, însă campioana, cu Neagu cea mai bună marcatoare a oaspetelor în prima repriză (4 goluri), a pus repede o diferență consistentă pe tabelă. Fetele noastre au intrat la cabine în dezavantaj de 6 lungimi, 9-15. Pentru Măgura s-a remarcat din nou Marilena Neagu, cu 6 reușite, dintre care 5 din aruncări de la 7 metri.

„Tigroaicele“, cu norvegianca Davidsen în zi mare, au reușit să blocheze numeroase atacuri ale Măgurii, astfel că în 43 de minute n-am marcat decât 13 goluri, iar scorul a căpătat proporții, 13-24. Toate încercările lui Weber de a desface defensiva oaspete s-au dovedit în zadar, partida fiind rezolvată devreme, iar CSM a încheiat cu gândul la dubla din sferturile Ligii Campionilor de luna viitoare.

Între minutele 45 și 55, Măgura a avut „interzis“ la tabelă, iar CSM a prins un run de 8 goluri. Cu defensiva „de fier“ și un atac iute, cu mai puțin de 5 minute până de final, avansul CSM a crescut la nu mai puțin de 17 goluri, 15-33, scorul final fiind 19-36, cu ultima reușită a meciului realizată de Măgura, prin Marin.

Măgura Cisnădie: Marilena Neagu 7, Bardac, Tătar și Blazevic câte 3, Abed-Kader, Gjorgjijevska și Marin câte 1.

Pentru CSM București, principala marcatoare a fost Cristina Neagu, cu 10 reușite

După duelul celor două Neagu, câștigat de bucureșteancă (10-7), Măgura ocupă locul 5 în clasament și urmează să se deplaseze la Craiova, pentru un nou meci greu, programat miercuri 13 aprilie, de la ora 19.

sursa: FRH

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*