Măgura urcă pe 4 în Liga Florilor

Cu Blazevic în formă, Măgura Cisnădie a învins clar CSU Știința București, 30-23 (13-11), în această seară, în cadrul etapei a 15-a din Liga Florilor MOL

foto: facebook/Măgura Cisnădie

Elevele lui Alexandru Weber n-au mai zburdat ca altădată, în debutul partidei cu Știința București, deși aveau de înfruntat un adversar modest, cu doar o victorie în cele 14 partide disputate în acest sezon. Cel mai probabil absențele din lot și ritmul infernal, cu 2 jocuri în fiecare săptămână și deplasări lungi, își spun cuvântul. Fetele noastre au început bine, au condus cu 2-0, apoi au coborât nivelul de joc, iar bucureștencele au revenit, au egalat la 2 și la 3, ba chiar au preluat conducerea, 5-3 în minutul 10.

Cele două echipe au mers apoi cap la cap până în apropiere de pauză, când Marilena Neagu a punctat de 2 ori consecutiv, pentru 13-11 în favoarea Măgurii, stabilind scorul primei reprize.

La reluare, gazdele s-au concentrat mai bine și au mai punctat de 2 ori consecutiv, astfel încât diferența a crescut rapid la 4 goluri, 15-11. La adăpostul acestui avantaj, Măgura a redevenit echipa dezinvoltă din acest sezon, capabilă de faze spectaculoase. Deși am ratat 3 atacuri în 3 minute, la jumătatea reprizei secunde ne-am dus la 6 goluri, 20-14. Fetele nostre au gestionat bine și un moment dificil, în minutul 48, când atât Bardac, cât și Ianași au primit câte o eliminare de 2 minute (au marcat prin Blazevic cu doar 5 jucătoare pe teren), astfel încât finalul le-a găsit liniștite, scor 30-23 (13-11)

În urma acestui rezultat, Măgura urcă pe 4 în clasamentul Ligii Florilor, cu 30 de puncte, după Rapid, CSM București și CSM Rm. Vâlcea.  

Măgura Cisnădie: Blazevic 11, Neagu 7, Tătar 6, Gariaeva 4, Ianași și Necula câte 1.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*