Pianistul Sorin Petrescu și percuționistul Doru Roman vin la Sibiu în a doua seară a Festivalului Minunata Muzică Nouă – Brave New Music

A doua călătorie în viitor propusă de Festivalul Minunata Muzică Nouă – Brave New Music începe azi la ora 19.00, la Sala Selbing a Filarmonicii Sibiu (Sala Mică).

Pianistul Sorin Petrescu a studiat la Timișoara și, pe lângă activitatea concertistică, el semnează orchestrații suprinzătoare și este un promotor al fenomenului contemporan.

 

Percuționistul Doru Roman a studiat la Timișoara, obținând multiple premii pentru activitatea sa muzicală, de altfel foarte variată.

 

 

Pe scena sibiană, au fost aplaudați cu ocazia Concertului de Întâi Decembrie și în recitalul susținut în seria estivală Concerte pe Acoperiș. Într-un serios spirit ludic, alături de ei vor fi prezenți Radu Vancu și invitații săi.

Programul serii:

 

Miercuri, 14 octombrie 2020, ora 19.00 – Sala Selbing a Filarmonicii Sibiu (Sala Mică)

 

RECITAL CAMERAL – Mai în glumă, mai în serios

Sorin Petrescu – pian
Doru Roman – percuție

În program:
Miklos Maros – Rush 

Doina Rotaru – Geyser

Laura Manolache – Plecarea (după Urmuz)

Arvo Part – Spiegel Im Spiegel

Aurel Stroe – Două epitafuri  (după Ezra Pound)

Horst Lohse – Moments de Passion 

Lucian Mețianu – Attracteur etrange 

Violeta Dinescu – Innenglocken 

Gabriel Mălăncioiu – ThunderBach
poezii cu Radu Vancu și invitații săi

Organizatori: pentru a putea continua să ne bucurăm de muzică, vă reamintim că accesul în sala Thalia se face exclusiv pe la casa de bilete. Accesul se face cu 30 de minute înaintea începerii concertului, pentru a evita aglomerația. Vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție și să purtați corect masca pe toată durata sejurului muzical. Vă rugăm să păstrați distanța de minim 1,5 metri față de alte persoane. Mai multe informații privind siguranța dumneavoastră găsiți în programul de sală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*