Măldărășanu: „La meciul ăsta trebuie să ne autodepășim“

FC Hermannstadt se află în fața celui mai dificil meci din acest sezon. Întâlnește CS Universitatea Craiova, astăzi, de la ora 21, pe teren „propriu“, la Mediaș. Ținută „în priză“ de protestul jucătorilor din ultimele zile, echipa s-a detensionat ieri, când au fost achitate salariile la zi. De regulă, efectul este imediat, iar slăbirea concentrării poate influența jocul și rezultatul din această seară.

foto: facebook/FCH

Echipa sibiană întâlnește o echipă de podium, cu pretenții mari în această ediție de campionat. Avertizați de jocul solid practicat de elevii lui Marius Măldărășanu în primele etape, „juveții“ lui Mirel Rădoi par să vină la Mediaș cu lecția învățată. „Au continuitate, se cunosc foarte bine și se pot motiva. Ar fi o mare greșeală din partea noastră să îi subestimăm. Putem să ne uităm la ultima partidă în care meritau să câștige după părerea mea. Este o echipă foarte agresivă, care știe ce vrea, atât în faza de atac, cât și pe faza de apărare. Sunt puține echipe în România care joacă în maniera asta, destul de echilibrat indiferent de adversar sau terenul pe care joacă”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de dinaintea partidei.

La rândul său, Marius Măldărășanu încearcă să-și păstreze elevii concentrați, având și o zi lipsă pentru pregătirea partidei, jucătorii refuzând marți antrenamentul. Nu se va putea baza pe portarul bulgar Plamen Iliev, care a părăsit echipa încă dinaintea partidei cu FCSB, dar are la dispoziție întreg lotul rămas, condiții în care e de așteptat să înceapă în formula: : Muțiu – Butean, Antoche, Stoica, Opruț – Biceanu, Mino Sota, Alhassan, Petrescu – Oroian, D. Paraschiv.

Părerea mea, este cel mai greu de până acum și în contextul a tot ce s-a întâmplat. Nu vreau să dau detalii, dar lucrurile n-au fost ok. Este o situație dificilă și jucătorii sunt de înțeles (…) Dar ați văzut, la început, mulți nu ne-au dat nicio șansă. Cred eu că am făcut multe părți bune de joc, pentru că am și suferit… trebuie să ne dea încredere și jocul și rezultatul cu FCSB! Mă aștept de la băieți, ca atitudine, să fie la nivel mare, dar la meciul ăsta trebuie să ne autodepășim“, a declarat Marius Măldărășanu, înaintea partidei.

CS Universitatea Craiova vine după o victorie pe teren propriu, 1-0 cu FC Botoșani, în timp ce echipa sibiană a ratat de puțin prima victorie din istorie pe terenul FCSB, scor final 2-2, golul egalizator al gazdelor venind în minutele de prelungiri. Ai noștri au 2 victorii și patru rezultate de egalitate în Superligă, „juveții“ au un punct în plus, cu 3 victorii consecutive în ultimele etape, două egaluri (cu U Cluj și Sepsi) și o înfrângere, acasă, cu Rapid.

În altă ordine de idei, rămasă fără internaționalul bulgar Plamen Iliev, echipa sibiană s-a mișcat rapid și a dublat postul de portar cu Alexandru Uțiu. „Alex este un goalkeeper din «,noul val», care s-a pregătit în ultimele două săptămâni cu echipa noastră și a fost rezerva lui Vlad Muțiu în meciul din deplasare cu F.C.S.B.. Are 19 ani și o înălțime de 1,92 m, iar idolul său este portarul Guillermo Ochoa, internațional mexican. Noul număr #1 de la FCH a mai evoluat pentru Oțelul Galați, Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj-Napoca.“, a transmis FC Hermannstadt.

Clasament

 

sursa: flashscore.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*