„Mamele fericite” se informează la ora de sănătate

Asociaţia Happy Moms Sibiu Prima conferinţă din cadrul inițiativei ”Ora de sănătate”. Evenimentul va avea loc în data de 25 octombrie, la ora 17.30, la Librăria Habitus, tema fiind  „Naşterea naturală vs naşterea prin cezariană, între opţiune şi necesitate”.

 „Naştere naturală vs cezariană”, aceasta este dilema cu care se confruntă majoritatea viitoarelor mame din lumea întreagă. Fie că sunt nevoite din motive medicale să aleagă o metodă sau alta, fie că aleg cum să nască din considerente personale, femeile au nevoie să fie informate cu privire la ceea ce implică fiecare metodă în parte şi mai ales care sunt efectele asupra copilului ce urmează să vină pe lume. „Ora de sănătate” este cea mai recentă iniţiativă a Asociaţiei Happy Moms Sibiu. După ce a lansat cu succes proiectul Business Mom Club, demers care sprijină mamele ce vor să devină antreprenor, proiectul pe teme de sănătate îşi propune să creeze cadrul potrivit şi să îi aducă faţă  în faţă pe mame şi pe medicii specialişti care pot oferi răspunsuri la întrebări ce ţin de sănătatea mamei şi a copilului.

Față în față cu medicii

În faţa mamelor interesate de acest subiect, se vor afla dr. Livia Ognean, medic primar neonatolog, dr. Corina Ispăşoiu, medic specialist ginecolog, dr. Edward Bell, medic neonatolog, invitat special din SUA şi psiholog clinician dr. Aniela Minu. Numărul participanţilor este limitat la maxim 60 de persoane, care vor avea posibilitatea să pună întrebări pe marginea temei propuse şi să afle în mod direct răspunsurile de la speakerii invitati. „Iniţiativa Happy Moms vine ca un demers firesc de sprijinire a comunităţii mamelor sibiene şi are în vedere abordarea celor mai controversate subiecte din domeniul sănătăţii mamei şi a copilului în cadrul unor întâlniri lunare”, spune coordonatorul proiectului, Lidia Badilă.

Despre Asociația Happy Moms

Misiunea Asociației Happy Moms este aceea de a contribui la bunăstarea comunității, prin programe, proiecte, evenimente și campanii adresate mamelor, copiilor, tinerilor și a familiei în general.

Viziunea Asociației Happy Moms este că schimbarea vine din noi și începe cu fiecare dintre noi fiecare mamă fiind capabilă, cu bunăvoință, gânduri curate și voie bună, să genereze, să amplifice și să perpetueze schimbarea în comunitatea din care face parte.

Scopul Asociației Happy Moms este acela de a sprijini dezvoltarea armonioasă și sănătoasă în plan personal și/sau profesional, a femeilor însărcinate, a mamelor, a copiilor și tinerilor, a familiei în general.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*