Marca Chevrolet e în topul preferințelor sibienilor

Punctul forte al automobilelor Chevrolet este siguranţa n Noua gamă a obținut punctaj maxim la testele de anul acesta

Prezent pe piața locală de mai bine de cinci ani, brandul Chevrolet a câștigat treptat încrederea sibienilor, prin gama de servicii și produsele de calitate americană oferite la preţuri accesibile. Automobile Sibiu, dealer autorizat Chevrolet, continuă tradiția, păstrând aceleași standarde ridicate de calitate și profesionalism.

Automobile Sibiu, condusă de Constantin Tatu, a fost înfiinţată ca societate comercială în anul 2004, având ca obiect de activitate repararea și întreținerea de autoturisme, vânzarea de piese și accesorii auto, precum și comercializarea de autoturisme. Din anul 2006, societatea sibiană a devenit și distribuitor Chevrolet, înregistrând an de an rezultate comerciale recunoscute atât la nivel local, de către instituţiile financiare, cât şi la nivel naţional, de către compania Chevrolet, prin nenumăratele distincţii atribuite pe parcursul anilor.

Echipă bine „sudată”

În prezent, showroom-ul din Sibiu are 26 de angajați structurați în departamente definite de necesităţile afacerii. „În cadrul politicii noastre de dezvoltare, șefii de departamente sunt lăsați să se dezvolte, fără a li se impune o anumită traiectorie. Aceste lucru funcționează excelent, iar departamentele colaborează foarte bine între ele“, explică Sebastian Cotoară, managerul general Chevrolet Sibiu. Totodată, consultanții din cadrul companiei sunt instruiți permanent și urmează lunar cursuri de specializare pentru a respecta la cel mai înalt nivel standardele impuse de Chevrolet. „Numai luna aceasta avem zece cursuri active, atât pe partea de vânzări, cât și pe tehnic, pentru că în momentul în care apare un produs nou și cei din cadrul departamentului de service urmează cursuri pentru a se familiariza cu produsul respectiv“, adaugă Cotoară. De asemenea, fiecare dintre consultanții companiei are propria bază de date cu clienți, pe care o administrează, ținând permanent legătura cu aceștia. În acest mod, Automobile Sibiu aduce un plus de valoare prin pasiunea imprimată relaţiei cu clienţii săi, acordând deosebită atenţie cerinţelor acestora, și le oferă actualilor clienți Chevrolet o serie de avantaje și facilități materializate prin vouchere și cadouri.

Întreținere și reparații, la cele mai înalte standarde

Service-ul din incinta showroom-ului sibian este echipat cu cele mai moderne aparate și instrumente de diagnosticare și remediere a posibilelor probleme apărute: reparații în garanție și post-garanție, revizii, alarme și accesorii, reglaj faruri și direcţie sau echilibrat roți, fiind autorizat RAR. Fiecare post de lucru este dotat cu elevatoare, standuri de frână, truse individuale de scule, aparat de montaj anvelope și echilibrat roți, stand de reglat geometrie unghiuri, instalație încărcare aer condiționat sau tester motor. În ceea ce privește atelierul de tinichigerie – vopsitorie, aici se efectuează cu maximă eficiență și responsabilitate lucrări de vopsitorie, utilizându-se metode computerizate de preparare a nuanțelor de culoare dorite. Datorită metodelor folosite, se pot executa atât vopsiri totale, cât și retuşuri la o calitate ireprosabilă, având în dotare cabina de vopsit, laboratorul propriu de vopsele, standul de pregătire vopsele, aparatele de lustruit sau dispozitivele de polişat. De asemenea, service-ul asigură operații aplicate elementelor de caroserii prin intermediul aparaturii din dotare, respectiv aparat de sudură, flex, aparat de sudură în argon, stand de redresat caroserii, truse individuale pentru lucrări de caroserie, truse hidraulice pentru cadre, uși și alte elemente de caroserie. Totodată, în cadrul societății functionează serviciul care oferă depanare pe loc, tractare, pentru toate marcile de mașini, oferind cele mai bune servicii prin intermediul celor mai buni profesioniști. „Atributele cele mai importante ale service-ului nostru sunt rapiditatea și calitatea lucrărilor efectuate de către personalul nostru calificat. Folosim numai piese originale, iar tehnologia și metodologia sunt conforme cu instrucțiunile producătorului“, subliniază managerul general al showroom-ului. Service-ul din cadrul Automobile Sibiu dispune și de o stație ITP, acreditată RAR  care asigură verificarea tehnică periodică obligatorie pentru toate tipurile de autoturisme cu o masă maximă de 3,5 tone.

Gamă de 5 stele

Gama de autoturisme Chevrolet cuprinde cinci modele și anume: Spark, Aveo, Cruze, Orlando și Captiva, fiecare dintre acestea echipate și adaptate după nevoile clienților. Mărturie stau cele 5 stele obținute în cadrul European New Car Assessment Programme 2011 (Euro NCAP), organizație care se ocupă cu testarea siguranței oferită de automobilele noi. În cadrul noului sistem, mult mai exigent decât cel precedent, Chevrolet Aveo 5d a obținut cel mai bun scor în segmentul B pentru 3 din cele 4 categorii, 95% la capitolul protecția adulților 87% la protecția copiilor și 93% la capitolul siguranță asistată, fiind cel mai sigur model din sergmentul său. Aveo a fost comparat cu modele precum Hundai i20, Suzuki Swift sau Volkswagen Polo. Și modelul Chevrolet Orlando a trecut cu brio testul, conform noului sistem de notare, obținând cele mai bune scoruri la categoriile protecția adulților și cea a copiilor pe segmentul său. Astfel, începând cu Chevrolet Cruze și continuând cu Spark cu ESC, Aveo și Orlando, Chevrolet se poate lăuda cu o gamă completă de modele de 5 stele. De asemenea, showroom-ul din Sibiu ofera posibilitatea doritorilor de a testa noile modele în cadrul Zilelor Chevrolet, care se vor desfășura în perioada 15-30 septembrie. „În cadrul Zilelor Chevrolet toți cei interesanți pot veni la Automobile Sibiu pentru a alege și testa modelul favorit din noua gamă de cinci stele și pot câștiga unul dintre cele 100 iPod Shuffle. Tot ce trebuie să facă pentru a intra automat în tombola noastră este să se programeze la un test drive pe site-ul www.chevroletesibiu.ro. De asemenea, dacă vor să plece cu modelul preferat acasă, acum este cel mai potrivit moment! La achizionarea unui autoturism Chevrolet până la 30 septembrie prin programul Chevrolet Credit clienții noștrii beneficiază de un set de anvelope de iarnă cadou“, precizează managerul showroom-ului din Sibiu, Sebastian Cotoară. Din 2012 va fi disponibil în România şi modelul Chevrolet Volt, însă până la lansarea de anul viitor, modelul va putea fi testat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce se va desfăşura în perioada 15-25 septembrie.

Noua gama Chevrolet dă tonul vânzărilor în Europa

În primele şase luni ale anului 2011, Chevrolet a vândut 2,35 de milioane de unităţi în toată lumea, aceasta fiind cea mai bună performanţă înregistrată de companie, într-un semestru în cei 100 de ani de existenţă pe piaţă. Astfel, vânzările au crescut cu 14 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010, iar această creştere globală poate fi atribuită în mare parte gamei noi de modele de cinci stele. În prima jumătate a anului 2011, Chevrolet a vândut peste 330.000 de autovehicule Cruze la nivel internaţional, 220.000 de modele de mici dimensiuni Spark şi peste 150.000 de autovehicule Aveo, incluzând aici şi noul model lansat. În plan local, Automobile Sibiu a fost anul trecut lider în judeţ la vânzările de autoturisme provenite din import cu 229 de unităţi vândute şi pe locul doi la general după dealer-ul Dacia. „În 2011, compania îşi menţine trendul crescător, iar până în prezent autoturismele vândute prin Programul Rabla reprezintă 85% din vânzări“, explică Sebastian Cotoară.

Planuri de viitor

În ceea ce privește implicarea în viața socială, Automobile Sibiu și-a făcut mereu simțită prezența pe plan local. Anul acesta, însă, Chevrolet sărbătorește centenarul, iar cu acest prilej a ales să doneze 100 de mașini Organizației SOS Satele Copiilor din Europa, în baza unui parteneriat european încheiat cu organizația. Patru dintre acestea au ajuns și la organizațiile de la noi din țară, două dintre ele la București și alte două în Satul SOS de la Cisnădie. Ultimul autoturism, un Chevrolet Spark a fost donat în luna august, Automobile Sibiu anunțând în cadrul evenimentului că oferă întreținerea gratuită până la 100.000 de km pentru mașina donată. „Automobile Sibiu a susţinut cu plăcere acest proiect şi întreaga echipă a fost bucuroasă să poată dona în luna martie 100.000 de km de întreţinere gratuită pentru modelul Chevrolet Cruze. La fel ca şi atunci, ne simţim onoraţi să facem ceva pentru copiii organizaţiei SOS Satele Copiilor şi ne bucurăm să anunţăm că am decis să facem acelaşi lucru şi pentru modelul Chevrolet Spark”, declara în cadrul evenimentului Constantin Tatu, administratorul societăţii Automobile Sibiu. Ca planuri de viitor, compania sibiană își propune să continue implicarea în viața socială locală, prin proiecte la fel de reușite și de fructuoase. „Ne dorim să îndeplinim în continuare obiectivele și angajamentele General Motors, să dezvoltăm produse și servicii competitive în piața de profil, să ne implicăm activ în viața socială și să continuăm dezvoltarea departamentului de resurse umane și a investițiilor, toate acestea ducând, sperăm noi, la o creștere a vânzărilor“, a precizat Sebastian Cotoară, manager general Chevrolet Sibiu.

CIFRA
100

de ani de activitate sărbătorește Chevrolet anul acesta

FOTO: Lansările modelelor noi sunt ocaziile în care showroom-ul Automobile Sibiu se umple de fani ai brand-ului Chevrolet, dar şi de sute de curioşi interesaţi de domeniul auto

Marca Chevrolet e în topul preferințelor sibienilor

n Punctul forte al automobilelor Chevrolet este siguranţa n Noua gamă a obținut punctaj maxim la testele de anul acesta

 

Prezent pe piața locală de mai bine de cinci ani, brandul Chevrolet a câștigat treptat încrederea sibienilor, prin gama de servicii și produsele de calitate americană oferite la preţuri accesibile. Automobile Sibiu, dealer autorizat Chevrolet, continuă tradiția, păstrând aceleași standarde ridicate de calitate și profesionalism.

 

Mădălina MOCANU

 

Automobile Sibiu, condusă de Constantin Tatu, a fost înfiinţată ca societate comercială în anul 2004, având ca obiect de activitate repararea și întreținerea de autoturisme, vânzarea de piese și accesorii auto, precum și comercializarea de autoturisme. Din anul 2006, societatea sibiană a devenit și distribuitor Chevrolet, înregistrând an de an rezultate comerciale recunoscute atât la nivel local, de către instituţiile financiare, cât şi la nivel naţional, de către compania Chevrolet, prin nenumăratele distincţii atribuite pe parcursul anilor.

 

Echipă bine „sudată”

 

În prezent, showroom-ul din Sibiu are 26 de angajați structurați în departamente definite de necesităţile afacerii. „În cadrul politicii noastre de dezvoltare, șefii de departamente sunt lăsați să se dezvolte, fără a li se impune o anumită traiectorie. Aceste lucru funcționează excelent, iar departamentele colaborează foarte bine între ele“, explică Sebastian Cotoară, managerul general Chevrolet Sibiu. Totodată, consultanții din cadrul companiei sunt instruiți permanent și urmează lunar cursuri de specializare pentru a respecta la cel mai înalt nivel standardele impuse de Chevrolet. „Numai luna aceasta avem zece cursuri active, atât pe partea de vânzări, cât și pe tehnic, pentru că în momentul în care apare un produs nou și cei din cadrul departamentului de service urmează cursuri pentru a se familiariza cu produsul respectiv“, adaugă Cotoară. De asemenea, fiecare dintre consultanții companiei are propria bază de date cu clienți, pe care o administrează, ținând permanent legătura cu aceștia. În acest mod, Automobile Sibiu aduce un plus de valoare prin pasiunea imprimată relaţiei cu clienţii săi, acordând deosebită atenţie cerinţelor acestora, și le oferă actualilor clienți Chevrolet o serie de avantaje și facilități materializate prin vouchere și cadouri.

 

Întreținere și reparații, la cele mai înalte standarde

 

Service-ul din incinta showroom-ului sibian este echipat cu cele mai moderne aparate și instrumente de diagnosticare și remediere a posibilelor probleme apărute: reparații în garanție și post-garanție, revizii, alarme și accesorii, reglaj faruri și direcţie sau echilibrat roți, fiind autorizat RAR. Fiecare post de lucru este dotat cu elevatoare, standuri de frână, truse individuale de scule, aparat de montaj anvelope și echilibrat roți, stand de reglat geometrie unghiuri, instalație încărcare aer condiționat sau tester motor. În ceea ce privește atelierul de tinichigerie – vopsitorie, aici se efectuează cu maximă eficiență și responsabilitate lucrări de vopsitorie, utilizându-se metode computerizate de preparare a nuanțelor de culoare dorite. Datorită metodelor folosite, se pot executa atât vopsiri totale, cât și retuşuri la o calitate ireprosabilă, având în dotare cabina de vopsit, laboratorul propriu de vopsele, standul de pregătire vopsele, aparatele de lustruit sau dispozitivele de polişat. De asemenea, service-ul asigură operații aplicate elementelor de caroserii prin intermediul aparaturii din dotare, respectiv aparat de sudură, flex, aparat de sudură în argon, stand de redresat caroserii, truse individuale pentru lucrări de caroserie, truse hidraulice pentru cadre, uși și alte elemente de caroserie. Totodată, în cadrul societății functionează serviciul care oferă depanare pe loc, tractare, pentru toate marcile de mașini, oferind cele mai bune servicii prin intermediul celor mai buni profesioniști. „Atributele cele mai importante ale service-ului nostru sunt rapiditatea și calitatea lucrărilor efectuate de către personalul nostru calificat. Folosim numai piese originale, iar tehnologia și metodologia sunt conforme cu instrucțiunile producătorului“, subliniază managerul general al showroom-ului. Service-ul din cadrul Automobile Sibiu dispune și de o stație ITP, acreditată RAR care asigură verificarea tehnică periodică obligatorie pentru toate tipurile de autoturisme cu o masă maximă de 3,5 tone.

 

Gamă de 5 stele

 

Gama de autoturisme Chevrolet cuprinde cinci modele și anume: Spark, Aveo, Cruze, Orlando și Captiva, fiecare dintre acestea echipate și adaptate după nevoile clienților. Mărturie stau cele 5 stele obținute în cadrul European New Car Assessment Programme 2011 (Euro NCAP), organizație care se ocupă cu testarea siguranței oferită de automobilele noi. În cadrul noului sistem, mult mai exigent decât cel precedent, Chevrolet Aveo 5d a obținut cel mai bun scor în segmentul B pentru 3 din cele 4 categorii, 95% la capitolul protecția adulților 87% la protecția copiilor și 93% la capitolul siguranță asistată, fiind cel mai sigur model din sergmentul său. Aveo a fost comparat cu modele precum Hundai i20, Suzuki Swift sau Volkswagen Polo. Și modelul Chevrolet Orlando a trecut cu brio testul, conform noului sistem de notare, obținând cele mai bune scoruri la categoriile protecția adulților și cea a copiilor pe segmentul său. Astfel, începând cu Chevrolet Cruze și continuând cu Spark cu ESC, Aveo și Orlando, Chevrolet se poate lăuda cu o gamă completă de modele de 5 stele. De asemenea, showroom-ul din Sibiu ofera posibilitatea doritorilor de a testa noile modele în cadrul Zilelor Chevrolet, care se vor desfășura în perioada 15-30 septembrie. „În cadrul Zilelor Chevrolet toți cei interesanți pot veni la Automobile Sibiu pentru a alege și testa modelul favorit din noua gamă de cinci stele și pot câștiga unul dintre cele 100 iPod Shuffle. Tot ce trebuie să facă pentru a intra automat în tombola noastră este să se programeze la un test drive pe site-ul www.chevroletesibiu.ro. De asemenea, dacă vor să plece cu modelul preferat acasă, acum este cel mai potrivit moment! La achizionarea unui autoturism Chevrolet până la 30 septembrie prin programul Chevrolet Credit clienții noștrii beneficiază de un set de anvelope de iarnă cadou“, precizează managerul showroom-ului din Sibiu, Sebastian Cotoară. Din 2012 va fi disponibil în România şi modelul Chevrolet Volt, însă până la lansarea de anul viitor, modelul va putea fi testat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce se va desfăşura în perioada 15-25 septembrie.

 

Noua gama Chevrolet dă tonul vânzărilor în Europa

 

În primele şase luni ale anului 2011, Chevrolet a vândut 2,35 de milioane de unităţi în toată lumea, aceasta fiind cea mai bună performanţă înregistrată de companie, într-un semestru în cei 100 de ani de existenţă pe piaţă. Astfel, vânzările au crescut cu 14 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010, iar această creştere globală poate fi atribuită în mare parte gamei noi de modele de cinci stele. În prima jumătate a anului 2011, Chevrolet a vândut peste 330.000 de autovehicule Cruze la nivel internaţional, 220.000 de modele de mici dimensiuni Spark şi peste 150.000 de autovehicule Aveo, incluzând aici şi noul model lansat. În plan local, Automobile Sibiu a fost anul trecut lider în judeţ la vânzările de autoturisme provenite din import cu 229 de unităţi vândute şi pe locul doi la general după dealer-ul Dacia. „În 2011, compania îşi menţine trendul crescător, iar până în prezent autoturismele vândute prin Programul Rabla reprezintă 85% din vânzări“, explică Sebastian Cotoară.

 

Planuri de viitor

 

În ceea ce privește implicarea în viața socială, Automobile Sibiu și-a făcut mereu simțită prezența pe plan local. Anul acesta, însă, Chevrolet sărbătorește centenarul, iar cu acest prilej a ales să doneze 100 de mașini Organizației SOS Satele Copiilor din Europa, în baza unui parteneriat european încheiat cu organizația. Patru dintre acestea au ajuns și la organizațiile de la noi din țară, două dintre ele la București și alte două în Satul SOS de la Cisnădie. Ultimul autoturism, un Chevrolet Spark a fost donat în luna august, Automobile Sibiu anunțând în cadrul evenimentului că oferă întreținerea gratuită până la 100.000 de km pentru mașina donată. „Automobile Sibiu a susţinut cu plăcere acest proiect şi întreaga echipă a fost bucuroasă să poată dona în luna martie 100.000 de km de întreţinere gratuită pentru modelul Chevrolet Cruze. La fel ca şi atunci, ne simţim onoraţi să facem ceva pentru copiii organizaţiei SOS Satele Copiilor şi ne bucurăm să anunţăm că am decis să facem acelaşi lucru şi pentru modelul Chevrolet Spark”, declara în cadrul evenimentului Constantin Tatu, administratorul societăţii Automobile Sibiu. Ca planuri de viitor, compania sibiană își propune să continue implicarea în viața socială locală, prin proiecte la fel de reușite și de fructuoase. „Ne dorim să îndeplinim în continuare obiectivele și angajamentele General Motors, să dezvoltăm produse și servicii competitive în piața de profil, să ne implicăm activ în viața socială și să continuăm dezvoltarea departamentului de resurse umane și a investițiilor, toate acestea ducând, sperăm noi, la o creștere a vânzărilor“, a precizat Sebastian Cotoară, manager general Chevrolet Sibiu.

 

CIFRA

100

de ani de activitate sărbătorește Chevrolet anul acesta

 

FOTO: Lansările modelelor noi sunt ocaziile în care showroom-ul Automobile Sibiu se umple de fani ai brand-ului Chevrolet, dar şi de sute de curioşi interesaţi de domeniul auto

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*