Marius Grecu țintește Primăria Șelimbăr: „Candidatura este o decizie comună a mea și a cetățenilor comunei Șelimbăr”

Viceprimarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, și-a anunțat astăzi intenția de a candida independent la funcția de primar. El și-a propus să obțină un scor electoral de cel puțin 51 la sută.

Cu o experiență de opt ani de zile în funcția de viceprimar, Marius Grecu își propune să dezvolte comuna, având o serie de proiecte pe termen scurt și termen lung. El a explicat că dorește să transforme administrația locală într-una modernă, bazată pe implicarea și consultarea cetățenilor în luarea deciziilor, fapt pentru care și-a alocat patru zile de audiențe pe săptămână.

Marius Grecu

„În decizia de a candida, am ținut cont de părerea cetățenilor. Tocmai de aceea, la sugestia lor, am hotărât să candidez independent. Deci este o decizie comună a mea și a cetățenilor comunei Șelimbăr. Aștept cetățenii să vină cu ideile lor pentru a găsi împreună soluții și rezolvări”, a arătat Grecu, într-o conferință de presă.

conferinta de presa Marius Grecu

Printre proiectele pe termen scurt propuse de Marius Grecu au fost menționate: modernizarea site-ului Primăriei și implementarea unui sistem de plăți online, înființarea unui after-school în parteneriat cu Biserica Ortodoxă, program prelungit la grădinița din Veștem și amenajarea unor parcuri și a unor locuri de joacă în comună.

Pe termen lung, Grecu amintit despre noul PUG a comunei, realizarea Cadastrului general al comunei, continuarea lucrărilor de infrastructură stradală a rețelelor de apă și canalizare și finalizarea unui parteneriat cu ONG-ul Animal Life în scopul găsirii unei soluții „umane” pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

În perioada următoare, Marius Grecu va strânge semnăturile de susținere de care are nevoie pentru a-și depune dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean.


Curriculum Vitae

Numele: Marius Grecu

Adresa: Veștem, 345

Data nașterii: 18.09.1979

Experiență profesională:

 • 2008-prezent: viceprimar al comunei Șelimbăr
 • 2006-2008: inspector de specialitate Primăria comunei Șelimbăr
 • 2004-2006: referent Primăria comunei Șelimbăr

Educație și formare

 • 2007-2009, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu: Master în Managementul integrării europene și administrației publice
 • 2007: Expert achiziții publice
 • 1998-2003, Universitatea Bioterra București: Facultatea de Inspecție și legislație fito-sanitară și zooveterinară
 • 1994-1998: Colegiul Tehnic „Dr. Alexandru Barbat”, orașul Victoria

Aptitudini și competențe personale

 • Limbi străine: franceză, italiană și engleză
 • Competențe organizatorice: leadership, capacitate de motivare a oamenilor, capacitatea de coordonare a echipelor de lucru, capacitate organizatorică
 • Competențe de utilizare a calculatorului
 • Permis de conducere cat. B

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*