Marius Vecerdea candidează independent la Camera Deputaților

Sibianul Marius Vecerdea, director al turneului Sibiu Open și managerul complexului sportiv Pamira, a anunțat că a depus ieri, 22 octombrie, peste 4.000 de semnături strânse în ultimele săptămâni ce îi asigură posibilitatea de participare la alegerile pentru Parlamentul României. Vecerdea candidează ca independent pentru un loc în Camera Deputaților.

Acesta își propune creșterea gradului de participare a tinerilor la viața civică a comunității începând cu participarea la procesul electoral, printr-o implicare activă pentru informarea și conștientizarea importanței instituției care reprezintă puterea legislativă a statului: Parlamentul României.

De ce independent?

Marius Vecerdea este finul președintelui Klaus Iohannis și antrenorul personal de tenis al șefului statului, dar și al soției acestuia. În ultimii ani, Vecerdea s-a remarcat prin numeroasele conflicte cu Federația Română de Tenis și oamenii „grei“ din tenisul românesc, iar în preajma alegerilor locale a avut multe ieșiri publice în care l-a criticat pe Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu.

„Sunt patru ani (cât un mandat de parlamentar) de când am inițiat acțiuni în instanțe pentru a produce jurisprudența necesară cu privire la Federațiile Sportive Naționale cu scopul îmbunătățirii în final a legii sportului, a legii educației și mai ales a legii care reglementează dreptul la libera asociere prevăzut de Constituția României și în general a mediului asociativ denumit și ONG. Toată această experiență, împreună cu dorința mea foarte puternică de a participa necondiționat la procesul de reformare a componenței Parlamentului României și nu în ultimul rând la creșterea gradului de corelare a legilor la necesitățile și interesele cetățenilor și nu a unor grupe de interese obscure, m-a determinat în final să candidez la alegerile parlamentare din acest an. Deși am crescut și sunt un fervent apărător al principiilor liberale, deși am votat de fiecare dată cu PNL încă din 1992, la primele alegeri la care am avut drept de vot, nu am găsit disponibilitate din partea PNL Sibiu pentru o comunicare în acest sens și nici nu am considerat potrivit cadrul în care se fac dezbateri și se iau decizii în cadrul acestei filiale PNL din Sibiu, astfel am decis să candidez independent“, explică Vecerdea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*