Mărțișorul lui Chiriac: biletele la teatru, mai scumpe cu 5 lei | PROGRAMUL lunii martie

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în luna martie.

Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site-ul www.tnrs.ro, la același preț cu biletele de la Agenția Teatrală, respectiv cu 5 lei mai scumpe decât până acum.

Până la sfârşitul lunii martie, actorii sibieni vor împânzi oraşul cu evenimente de calitate

„Începând cu luna martie, am considerat important ca Teatrul Național «Radu Stanca» să treacă la un alt sistem de vânzare a biletelor. Astfel, vom lucra cu platforma entertix.ro. Facem această schimbare pentru că dorim ca biletele să se achiziționeze direct de pe site-ul teatrului, astfel nu va mai fi nicio diferență de preț între biletul cumpărat de pe site și cel de la Agenția Teatrală. La prețul biletelor s-a aplicat o creștere unitară de 5 lei. Ținem să oferim această oportunitate spectatorilor noștri de pretutindeni, în așa fel încât să existe egalitate de șanse pentru aceștia”, a declarat directorul Constantin Chiriac.

Luna debutează cu premiera Secției Germane a TNRS, „R.U.R. (Rossum’s Universal Robots)”, de Karel Čapek, în regia lui Vlad Cristache. În proiect sunt implicați atât actori ai ambelor secții ale teatrului, cât și studenți ai Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. „R.U.R. (Rossum’s Universal Robots) este un spectacol SF. E pentru prima dată în România când se întâmplă un spectacol science-fiction. Spectacolul este o compilație de clișee cinematografice sau din literatura SF, într-o poveste despre noi, cei de astăzi, care pe mine m-a impresionat. Oamenii construiesc mașinării, sunt obsedați de progres tehnologic, de toate formele de progres, mai puțin de cel spiritual. Avem o lume a viitorului pe care încercăm să o creăm folosindu-ne și de muzică. Spectacolul are ca soundtrack muzica electronică a trupei Kraftwerk, părinții muzicii electronice. Practic, facem un spectacol-concert, în care linia de demarcație între ceea ce înseamnă mașinărie și ceea ce înseamnă om este foarte fină. Roboții din spectacol au suflet, oamenii nu. Deși e cu roboți, spectacolul e despre oameni și despre societatea noastră, care a ajuns o epavă sufletească. În cadrul acestui spectacol-concert SF, ne punem întrebarea: ce înseamnă, de fapt, să fii om?”, a declarat Vlad Cristache în cadrul conferinței de presă organizată pentru această premieră.

Trupa austriacă Wiener Blond revine în România și va concerta în 4 martie, de la ora 19.00, pe scena naționalului sibian. Duo-ul format din tinerii muzicieni Sebastian Radon și Verena Doublier a devenit cunoscut pe scena muzicală austriacă pentru combinația originală de beatbox, pop alternativ și cântec vienez, dar și pentru versurile pline de umor, care surprind, cu un fin simț al observației, viața cotidiană a vienezilor: de la o plimbare cu metroul, la tradiționalul spriț vienez sau la pasiunea pentru deserturile tipic austriece. Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac și Asociația România – Austria, în parteneriat cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.

Wiener Blond / foto: Michael Mrkvicka

În perioada 21-25 martie, TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9, eveniment în cadrul căruia au fost programate unele dintre cele mai noi producții. Astfel, în 21 martie, de la ora 19:00, are loc spectacolul „De veghe la Taj Mahal”, în regia lui Radu-Alexandru Nica, iar în 22 martie, de la ora 17:00, la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte se joacă „Iubirea la oameni”, în regia lui Bogdan Sărătean, reprezentație inclusă în campania națională „Artiștii pentru Artiști”. Tot în 22 martie, de la ora 19:00, la TNRS, Secția Germană prezintă „Szenen Einer Ehe / Scene dintr-o căsnicie”, în regia lui Charles Muller. Ziua de 23 martie aduce alte două spectacole, de la ora 17:00, la CAVAS, „Emigranții”, în regia lui Dan Glasu și de la ora 19:00, la TNRS, „Omul cel bun din Sîciuan”, regia Anca Bradu. Sâmbătă, 24 martie, de la ora 19:00, la TNRS este prezentat spectacolul „10”, în regia lui Radu-Alexandru Nica, realizat în cadrul proiectului european Be SpectACTive!, după textul scris de Csaba Székely special pentru această producție. Microstagiunea se încheie duminică, 25 martie, cu „Avioane de hârtie”, în regia lui Eugen Gyemant, de la ora 17:00, la studioul CAVAS și cu „Hedda Gabler”, în regia lui Botond Nagy, de la ora 19:00, la TNRS.

Finalul lunii aduce primele două reprezentații din acest an ale mult așteptatului „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete. Acestea au loc în 30 și 31 martie, de la ora 19:00, la Fabrica de Cultură.

Faust / foto: Sebastian Marcovici

Printre evenimentele programate luna viitoare, se numără și: „Familii”, de Eugen Jebeleanu, „Îmi place cum miroși”, „Bărbate, treci la fapte!” și „Ein Bett voller Urzeln / D’ale Lolelor” , regia Șerban Puiu, „Reasons to be pretty”, regia Rafael Kohn, „Oidip”, regia Silviu Purcărete, „Nora” și „Balul”, regia Radu-Alexandru Nica, două reprezentații ale spectacolului „Moroi”, regia Alexandru Dabija,  „Vorbiți tăcere?/Sprechen Sie Schweigen?”, un spectacol de Gianina Cărbunariu, „Felii”, de Lia Bugnar, „MAL/PRAXIS”, un spectacol de Bogdan Georgescu sau „Orb de mină”, în regia lui Bogdan Sărătean. De asemenea, în luna martie sărbătorim 10 ani de la premiera spectacolului „Hamlet”, în regia lui Radu-Alexandru Nica, prin programarea unei reprezentații în data de 16 martie, de la ora 19:00.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza unui bilet valid. Acesta se poate achiziționa, la același preț, de la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17 sau online, direct de pe www.tnrs.ro. La cumpărarea biletului de pe platforma www.entertix.ro, prețul este cu 8% mai mare, din cauza costurilor de tipărire și livrare. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației.


Programul Teatrului Național „Radu Stanca”

în perioada 2 – 31 martie 2018

 

vineri, 2 martie 2018, ora 19:00

la Sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Secția Germană – spectacol cu traducere în limba română

 • R.U.R. (Rossum’s Universal Robots)                              PREMIERĂ

de Karel Čapek

REGIA: Vlad Cristache; SCENOGRAFIA: Andreea Tecla, Mădalina Niculae; COREGRAFIA: Ștefan Lupu; DRAMATURGIA: Fabiola Eidloth; ÎN DISTRIBUȚIE: Valentin Späth, Anca Cipariu, Daniel Plier, Daniel Bucher, Renate Müller-Nica, Ali Deac, Emőke Boldizsár, Fabiola Petri, Robert Fekete, Adrian Neacșu, Cristina Blaga, Veronica Arizancu, Eduard Pătrașcu, Pali Vecsei, Iordan Cristian-Vasile, Flavius-Cătălin Haiducescu, Gabriel Adrian Popescu, Andrada Nicoleta Oltean, Larisa-Nicoleta Miskolczi, Andrei Suveica, Alexandrina Grecu, Darius Prodan, Alis Ana-Maria Pelle, Cezara Crețu.

preț bilete: 25 lei; 20 lei


sâmbătă, 3 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • NORA

de Henrik Ibsen

REGIA: Radu-Alexandru Nica; SCENOGRAFIA: Carmencita Brojboiu; COREGRAFIA: Florin Fieroiu, Hugo Wolf; ADAPTAREA: de Anamaria Enescu şi Radu-Alexandru Nica; ÎN DISTRIBUŢIE: Diana Fufezan, Ofelia Popii, Adrian Matioc, Marius Turdeanu, Pali Vecsei, Karina Umbrich.

durata aproximativă: 1h 30min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


duminică, 4 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

 • CONCERT BEATBOX-POP

Trupa austriacă Wiener Blond cu Sebastian Radon și Verena Doublier.

Eveniment organizat de Forumul Cultural Austriac și Asociația România – Austria, în parteneriat cu TNRS.

preț bilete: 20 lei; 15 lei


luni, 5 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • ÎMI PLACE CUM MIROŞI!

după Neil Simon

REGIA: Şerban Puiu; SCENOGRAFIA: Iuliana Gherghescu; ÎN DISTRIBUŢIE: Ofelia Popii, Adrian Matioc, Ciprian Scurtea şi Cristian Stanca.

durata aproximativă: 1h 30min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


marți, 6 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani.

 • FAMILII

un spectacol de Eugen Jebeleanu

SCENOGRAFIA: Velica Panduru; SOUND DESIGN: Claudiu Urse; VIDEO: Andrei Cozlac; ASISTENT REGIE: Ștefan Tunsoiu; ÎN DISTRIBUȚIE: Ioana Cosma, Oana Marin, Ioan Paraschiv, Vladimir Petre, Gabriela Pîrlițeanu, Ștefan Tunsoiu, Iustinian Turcu, Claudiu Urse.

durata aproximativă: 1h 30min

preț bilete: 25 lei; 20 lei


miercuri, 7 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

 • IUBIREA LA OAMENI

de Dmitri Bogoslavski

REGIA: Bogdan Sărătean; SCENOGRAFIA: Alexandra Constantin; TRADUCEREA: Raluca Rădulescu; MUZICA ORIGINALĂ: Claudiu Fălămaș; LIGHT DESIGN: Dorin Părău; ÎN DISTRIBUȚIE: Ioan Paraschiv, Denisa Caian, Serenela Mureșan, Alin Turcu, Codruța Vasiu, Bogdan Tălmaciu/Dumitru Stegărescu, Ștefania Marola, Cătălin Pătru, Gabriela Pîrlițeanu, Ioana Cosma.

preț bilete: 20 lei; 15 lei

durata aproximativă: 1h 45 min


joi, 8 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecoamndat persoanelor sub 16 ani.

Secția Germană – spectacol cu traducere în limba română

 • REASONS TO BE PRETTY

de Neil LaBute

REGIA: Rafael Kohn; SCENOGRAFIA: Alin Gavrillă; ANTRENAMENT VOCAL: Almuth Hattwich; TRADUCEREA ÎN LIMBA ROMÂNĂ: Ioana Ștef; ÎN DISTRIBUȚIE: Anca Cipariu, Alexandra Murăruș, Ali Deac, Valentin Späth.

durata aproximativă: 1h 40 min

preț bilete: 25 lei; 20 lei


vineri, 9 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • OIDIP

Oidip / foto: Paul Băilă

REGIA: Silviu Purcărete; TRADUCEREA DUPĂ SOFOCLE DE: Constantin Georgescu; Simona Georgescu; Theodor Georgescu; SCENARIUL ORIGINAL: Silviu Purcărete; SCENOGRAFIA: Dragoş Buhagiar; LIGHT DESIGN: Dragoş Buhagiar şi Silviu Purcărete; MUZICA ORIGINALĂ: Vasile Şirli; ÎN DISTRIBUŢIE: Constantin Chiriac, Ofelia Popii/Mariana Mihu, Diana Văcaru Lazăr, Diana Fufezan, Cristian Stanca, Adrian Matioc, Florin Coşuleţ, Ioan Paraschiv, Eduard Pătraşcu, Pali Vecsei, Emöke Boldizsár, Veronica Arizancu, Cristina Stoleriu, Cristina Ragos.

durata aproximativă: 1h 45min

preț bilete: 25 lei; 20 lei


sâmbătă, 10 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecoamndat persoanelor sub 16 ani.

 • 10

de Csaba Székely

10 / foto: Dragoș Dumitru

REGIA: Radu-Alexandru Nica; SCENOGRAFIA, VIDEO, LIGHT DESIGN: Andu Dumitrescu; TRADUCEREA: Sándor László ; MUZICA: Vlaicu Golcea; CU: Diana Fufezan, Andrei Gîlcescu, Raluca Iani, Serenela Mureșan, Cristina Ragos, Vlad Robaș, Ciprian Scurtea, Cristian Timbuș, Arina Ioana Trif, Marius Turdeanu.

durata aproximativă: 2h 30min, cu o pauză de 10 minute

preț bilete: 25 lei; 20 lei

Spectacol realizat în cadrul proiectului european Be SpectACTive!


duminică, 11 martie 2018, ora 19:00

la Sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

 • HEDDA GABLER

de Henrik Ibsen

REGIA: Botond Nagy; SCENARIUL: Botond Nagy și Kali Ágnes; TRADUCEREA: Ioana-Andreea Mureșan; DECOR: Irina Moscu; COSTUME: Erika Márton; DRAMATURGIA: Kali Ágnes; VISUALS: Rancz András; COREGRAFIA: Attila Bordás; MUZICĂ ȘI SOUND DESIGN: Kónya Ütő Bence; SELECȚIE MUZICALĂ: Botond Nagy; LIGHT DESIGN: Erőss László; ASISTENT REGIE: Sanda Anastasof; ÎN DISTRIBUȚIE: Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Ciprian Scurtea, Cendana Trifan, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Arina Ioana Trif, Cristina Ragos.

durata aproximativă: 2h 45min

preț bilete: 25 lei; 20 lei


marți, 13 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani.

 • MOROI

Texte de Cătălin Ștefănescu (O noapte, O înmormîntare, Un interviu, Un cioban, Un cap) și Ada Milea (Un bloc)

REGIA: Alexandru Dabija; ASISTENT REGIE: Bogdan Sărătean; SCENOGRAFIA: Dragoș Buhagiar; ASISTENT SCENOGRAFIE: Irina Chirilă; CÂNTECE: Ada Milea; ÎN DISTRIBUȚIE: Veronica Arizancu, Mihai Coman, Alexandru Malaicu, Adrian Matioc, Fatma Mohamed, Serenela Mureșan, Cătălin Neghină, Ioan Paraschiv, Eduard Pătrașcu, Cristina Ragos, Vlad Robaș, Cristian Stanca, Dana Taloș, Arina Ioana Trif, Cendana Trifan, Marius Turdeanu, Raj-Alexandru Udrea, Ema Vețean, Liviu Vlad.

durata aproximativă: 1h 50min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


miercuri, 14 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani.

 • MOROI

Texte de Cătălin Ștefănescu (O noapte, O înmormîntare, Un interviu, Un cioban, Un cap) și Ada Milea (Un bloc)

REGIA: Alexandru Dabija; ASISTENT REGIE: Bogdan Sărătean; SCENOGRAFIA: Dragoș Buhagiar; ASISTENT SCENOGRAFIE: Irina Chirilă; CÂNTECE: Ada Milea; ÎN DISTRIBUȚIE: Veronica Arizancu, Mihai Coman, Alexandru Malaicu, Adrian Matioc, Fatma Mohamed, Serenela Mureșan, Cătălin Neghină, Ioan Paraschiv, Eduard Pătrașcu, Cristina Ragos, Vlad Robaș, Cristian Stanca, Dana Taloș, Arina Ioana Trif, Cendana Trifan, Marius Turdeanu, Raj-Alexandru Udrea, Ema Vețean, Liviu Vlad.

durata aproximativă: 1h 50min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


joi, 15 martie 2018, ora 19:00

la Sala Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu

 • VORBIȚI TĂCERE? / SPRECHEN SIE SCHWEIGEN?

un spectacol de Gianina Cărbunariu

SCENOGRAFIE ȘI VIDEO: Mihai Păcurar; MUZICĂ: Alex Halka; DOCUMENTARE: Gianina Cărbunariu și Andrei Ioniță; TRADUCEREA: Fabiola Eidloth și Daria Hainz; ÎN DISTRIBUȚIE: Emőke Boldizsár, Daniel Bucher, Ofelia Popii, Valentin Späth, Marius Turdeanu.

durata aproximativă: 1h 35min

preț bilete: 25 lei; 20 lei


vineri, 16 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • HAMLET

după W. Shakespeare

REGIA: Radu-Alexandru Nica; TRADUCEREA: Ion Vinea şi Rareş Moldovan;  SCENOGRAFIA: Dragoş Buhagiar; COREGRAFIA: Florin Fieroiu; VIDEO: Daniel Gontz; MUZICA ORIGINALĂ: Vlaicu Golcea; DRAMATIZAREA: Oana Stoica şi Radu-Alexandru Nica; MAESTRU DE SCRIMĂ: Peter Habala; LIGHT DESIGN: Dragoş Buhagiar şi Radu-Alexandru Nica; ÎN DISTRIBUŢIE: Ciprian Scurtea, Ofelia Popii, Mariana Mihu, Cătălin Pătru, Adrian Matioc, Vlad Robaş, Adrian Neacşu, Codruţa Vasiu, Pali Vecsei.

durata aproximativă: 1h 45 min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


sâmbătă, 17 martie 2018, ora 19:00

la Sala Teatrului Național Radu Stanca

 • FELII

de Lia Bugnar

CU: Ofelia Popii; SCENOGRAFIA & LIGHT DESIGN: Dragoş Buhagiar; COREGRAFIA: Florin Fieroiu; MUZICA: Vlaicu Golcea; FIGURAŢIE: Alexandru Melnicenko.

durata aproximativă: 1h 25min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


duminică, 18 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • BALUL

după o idee Theatre de Campagnol

REGIA: Radu Alexandru Nica; SCENARIUL DRAMATIC: Radu Alexandru Nica şi Mihaela Michailov; SCENOGRAFIA: Helmut Stürmer; COREGRAFIA: Carmen Coţofană; MUZICA: Vasile Şirli; ÎN DISTRIBUŢIE: Mihai Alexandru, Veronica Arizancu, Florin Coşuleţ, Diana Fufezan, Adrian Matioc, Adrian Neacşu, Gabriela Neagu, Cătălin Pătru, Ofelia Popii, Viorel Raţă, Codruţa Vasiu/ Raluca Iani, Pali Vecsei.

durata aproximativă: 1h 40min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei

Spectacol prezentat de Allianz Țiriac.


luni, 19 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

 • MAL/PRAXIS

un spectacol de Bogdan Georgescu

CU: Codruța Vasiu, Cristina Ragos, Ștefania Marola, Cristina Blaga, Alexandra Gavrilov, Alexandra Spătărelu/Ioana Cosma, Raj-Alexandru Udrea; GRAFICĂ: Dan Perjovschi; MULȚUMIRI SPECIALE: Luiza Vasiliu

durata aproximativă: 1h

preț bilete: 25 lei; 20 lei


marți, 20 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • BĂRBATE, TRECI LA FAPTE!

de Ray Cooney și John Chapman

REGIA: Șerban Puiu; DECORUL: Ion Molete; COSTUMELE: Tania Popa; ÎN DISTRIBUȚIE: Adrian Matioc, Adrian Neacșu, Cendana Trifan, Veronica Arizancu/Cristina Blaga, Diana Fufezan, Pali Vecsei, Mariana Mihu, Dan Glasu, Dana Taloș, Vlad Robaș; Arina Ioana Trif. ASISTENT REGIE ȘI SUFLEUR: Sanda Anastasof

durata aproximativă: 1h 30min

preț bilete: 25 lei; 20 lei


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

miercuri, 21 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

 • DE VEGHE LA TAJ MAHAL       

de Rajiv Joseph

REGIA: Radu-Alexandru Nica, SCENOGRAFIA și VIDEO: Mihai Păcurar; TRADUCEREA: Mircea Sorin Rusu; ÎN DISTRIBUȚIE: Florin Coșuleț și Cătălin Pătru.

durata aproximativă: 1h 20min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

joi, 22 martie 2018, ora 17:00

la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

 • IUBIREA LA OAMENI

de Dmitri Bogoslavski

REGIA: Bogdan Sărătean; SCENOGRAFIA: Alexandra Constantin; TRADUCEREA: Raluca Rădulescu; MUZICA ORIGINALĂ: Claudiu Fălămaș; LIGHT DESIGN: Dorin Părău; ÎN DISTRIBUȚIE: Ioan Paraschiv, Denisa Caian, Serenela Mureșan, Alin Turcu, Codruța Vasiu, Dumitru Stegărescu, Ștefania Marola, Cătălin Pătru, Gabriela Pîrlițeanu, Ioana Cosma.

durata aproximativă: 1h 50min

preț bilete: 20 lei

Spectacol inclus în campania națională „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI”


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

joi, 22 martie 2018, ora 19:00

la Sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Secția Germană – spectacol cu traducere în limba română.

 • SZENEN EINER EHE / SCENE DINTR-O CĂSNICIE 

de Ingmar Bergman

REGIA: Charles Muller; SCENOGRAFIA: Dragos Buhagiar; DRAMATURGIA: Olivier Ortolani; LIGHTDESIGN: Philippe Lacombe; MUZICA: Gast Waltzing; ÎN DISTRIBUȚIE: Krista Birkner și Daniel Bucher.

durata aproximativă: 1h 20min

preț bilete: 25 lei; 20 lei

Coproducție: Théatre Municipal Esch-sur-Alzette Luxemburg și Secția Germană a TNRS


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

vineri, 23 martie 2018, ora 17:00

la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu

 • EMIGRANȚII

de Slawomir Mrozek

REGIA: Dan Glasu; SCENOGRAFIA: Alin Gavrilă; ÎN DISTRIBUȚIE: Alexandru Malaicu și Ioan Paraschiv.

durata aproximativă: 1h

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

vineri, 23 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

 • OMUL CEL BUN DIN SÎCIUAN

după B. Brecht

Omul cel bun din Siciuan / foto: Dragoș Dumitru

REGIA: Anca Bradu; SCENOGRAFIA: Alin Gavrilă; COREGRAFIA: Fatma Mohamed; MUZICA: Ovidiu Iloc; CONCEPT VIDEO: Ionuț Gavrilâ; ÎN DISTRIBUȚIE: Diana Fufezan, Adrian Neacșu, Cătălin Pătru, Oana Marin, Florin Coșuleț, Codruța Vasiu, Iustinian Turcu, Ștefan Tunsoiu, Ali Deac, Vladimir Petre, Gabriela Pîrlițeanu, Vlad Robaș, Pali Vecsei.

durata aproximativă: 1h 45min

preţ bilet: 25 lei; 20 lei


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

sâmbătă, 24 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

 • 10

de Csaba Székely

REGIA: Radu-Alexandru Nica; SCENOGRAFIA, VIDEO, LIGHT DESIGN: Andu Dumitrescu; TRADUCEREA: Sándor László ; MUZICA: Vlaicu Golcea; CU: Diana Fufezan, Andrei Gîlcescu, Raluca Iani, Serenela Mureșan, Cristina Ragos, Vlad Robaș, Ciprian Scurtea, Cristian Timbuș, Arina Ioana Trif, Marius Turdeanu.

durata aproximativă: 2h 30min, cu o pauză de 10 minute

preț bilete: 25 lei; 20 lei

Spectacol realizat în cadrul proiectului european Be SpectACTive!


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

duminică, 25 martie 2018, ora 17:00

la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu

 • AVIOANE DE HÂRTIE

de Elise Wilk

REGIA: Eugen Gyemant; SCENOGRAFIA: Sabina și Bianca Veșteman; VIDEO DESIGN: Costin Chesnoiu; COREGRAFIA: Adriana Bârză; LIGHT DESIGN: Dorin Părău; MANAGER PROIECT: Luminița Bîrsan; ASISTENT PROIECT: Corina Predescu; ÎN DISTRIBUȚIE: Alexandra Spătărelu/Alexandra Mihalache, Alexandra Gavrilov/Mădălina Ivașcu, Simona Negrilă/Alis Nină, Radu Carp, Andrei Gîlcescu, Mihai Rădulea/Vlad Rădulea.

Un proiect al Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, realizat cu studenții anului III, Actorie, susținut de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.

Efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani și celor care suferă de epilepsie.


TNRS și BRD – Groupe Société Générale prezintă Microstagiunea BRD Scena9

duminică, 25 martie 2018, ora 19:00

la Sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

 • HEDDA GABLER

de Henrik Ibsen

REGIA: Botond Nagy; SCENARIUL: Botond Nagy și Kali Ágnes; TRADUCEREA: Ioana-Andreea Mureșan; DECOR: Irina Moscu; COSTUME: Erika Márton; DRAMATURGIA: Kali Ágnes; VISUALS: Rancz András; COREGRAFIA: Attila Bordás; MUZICĂ ȘI SOUND DESIGN: Kónya Ütő Bence; SELECȚIE MUZICALĂ: Botond Nagy; LIGHT DESIGN: Erőss László; ASISTENT REGIE: Sanda Anastasof; ÎN DISTRIBUȚIE: Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Ciprian Scurtea, Cendana Trifan, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Arina Ioana Trif, Cristina Ragos.

durata aproximativă: 2h 45min

preț bilete: 25 lei; 20 lei


luni, 26 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

 • ORB DE MINĂ

de Székely Csaba

REGIA: Bogdan Sărătean; SCENOGRAFIA: Mihai Păcurar; TRADUCEREA: Sándor László şi Izabella Varró; ÎN DISTRIBUȚIE: Mihai Coman, Emőke Boldizsár/Codruța Vasiu, Gabriela Pîrlițeanu/Ioana Cosma, Pali Vecsei, Cristian Stanca.

durata aproximativă: 1h 30min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


marți, 27 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • OSTATIC LA MĂTUŞICA

de Morris Panych

REGIA: Michael Devine; TRADUCEREA: Wolfgang Ernst şi Ioana Cuiban; SCENOGRAFIA: Alin Gavrilă; ÎN DISTRIBUŢIE: Pali Vecsei, Gabriela Neagu.

durata aproximativă: 1h

preţ bilete: 20 lei; 15 lei


miercuri, 28 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

 • CERERE ÎN CĂSĂTORIE

de A. P. Cehov

REGIA: Robert Raponja; SCENOGRAFIA: Carmencita Brojboiu; ÎN DISTRIBUŢIE: Ofelia Popii, Pali Vecsei, Adrian Matioc.

durata aproximativă: 1h 05min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


joi, 29 martie 2018, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Secția Germană – spectacol cu traducere în limba română.

 • EIN BETT VOLLER URZELN / D`ALE LOLELOR

de Dave Freeman

REGIA: Şerban Puiu; TRADUCEREA ÎN GERMANĂ DE: Wolfgang Spier; SCENOGRAFIA: Iulia Gherghescu; ÎN DISTRIBUŢIE: Ali Deac, Valentin Späth, Johanna Adam, Daniel Bucher, Emöke Boldizsár/Fabiola Petri, Daniel Plier, Anca Cipariu, Renate Müller-Nica.

durata aproximativă: 1h 40min

preţ bilete: 25 lei; 20 lei


vineri, 30 martie 2018, ora 19:00

la Fabrica de Cultură

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

Spectacol cu supratitrare în limba engleză.

 • FAUST

după J.W. Goethe

Faust / foto: Dragoș Dumitru

SCENARIUL ŞI REGIA: Silviu Purcărete

MEPHISTO: Ofelia Popii
FAUST: Ilie Gheorghe/ Miklós Bács
MARGARETA: Eliza Blănaru, Eveline Buta, Iunis Minculete, Simona Negrilă, Francesca Pop, Andreea Preda, Alexandra Spătărelu, Oana Vlad
CU: Johanna Adam, Dana Anghel, Veronica Arizancu, Elena Băloi, Emőke Boldizsár, Cristina Blaga, Radu Carp, Anca Cipariu, Mihai Coman, Ioana Cosma, Florin Coșuleț, Cezara Crețu, Ali Deac, Fatma Mohamed, Diana Fufezan, Alexandra Gavrilov, Andrei Gîlcescu, Dan Glasu, Cristina Gogîrlă, Andrada Grosu, Eduard Hirizoiu, Raluca Iani, Diana Ionescu, Raluca Ivan, Mădălina Ivașcu, Geraldina Basarab, Dana Lăzărescu, Alexandru Malaicu, Oana Marin, Ștefania Marola, Adrian Matioc, Alexandra Mihalache, Maria Mihalache, Mariana Mihu, Andreea-Ioana Moşoiu, Serenela Mureșan, Adrian Neacșu, Gabriela Neagu, Cătălin Neghină, Renate Müller-Nica, Alisia Nină, Ioan Paraschiv, Eduard Pătrașcu, Cătălin Pătru, Alis Pelle, Vladimir Petre, Fabiola Petri, Denisa Pintiuță-Caian, Gabriela Pîrlițeanu, Cristina Ragos, Viorel Rață, Vlad Robaș, Vlad Sărăchie, Cristina Stoleriu, Bogdan Tălmaciu, Dana Taloș, Arina – Ioana Trif, Cendana Trifan, Ștefan Tunsoiu, Alin Turcu, Iustinian Turcu, Marius Turdeanu, Raj-Alexandru Udrea, Codruța Vasiu, Pali Vecsei, Ema Vețean, Laurenţiu Vlad, Liviu Vlad.
ELECTRIC BAND: Dorin Pitariu (chitară), Călin Filip (bass), Lucian Fabro (percuţie), Ciprian Oancea (claviaturi)
LUPUL: Cristian Stanca

durata aproximativă: 2h

preț bilete: 50 lei; 30 lei


sâmbătă, 31 martie 2018, ora 19:00

la Fabrica de Cultură

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani.

Spectacol cu supratitrare în limba engleză.

 • FAUST

după J.W. Goethe
SCENARIUL ŞI REGIA: Silviu Purcărete

MEPHISTO: Ofelia Popii
FAUST: Ilie Gheorghe/ Miklós Bács
MARGARETA: Eliza Blănaru, Eveline Buta, Iunis Minculete, Simona Negrilă, Francesca Pop, Andreea Preda, Alexandra Spătărelu, Oana Vlad
CU: Johanna Adam, Dana Anghel, Veronica Arizancu, Elena Băloi, Emőke Boldizsár, Cristina Blaga, Radu Carp, Anca Cipariu, Mihai Coman, Ioana Cosma, Florin Coșuleț, Cezara Crețu, Ali Deac, Fatma Mohamed, Diana Fufezan, Alexandra Gavrilov, Andrei Gîlcescu, Dan Glasu, Cristina Gogîrlă, Andrada Grosu, Eduard Hirizoiu, Raluca Iani, Diana Ionescu, Raluca Ivan, Mădălina Ivașcu, Geraldina Basarab, Dana Lăzărescu, Alexandru Malaicu, Oana Marin, Ștefania Marola, Adrian Matioc, Alexandra Mihalache, Maria Mihalache, Mariana Mihu, Andreea-Ioana Moşoiu, Serenela Mureșan, Adrian Neacșu, Gabriela Neagu, Cătălin Neghină, Renate Müller-Nica, Alisia Nină, Ioan Paraschiv, Eduard Pătrașcu, Cătălin Pătru, Alis Pelle, Vladimir Petre, Fabiola Petri, Denisa Pintiuță-Caian, Gabriela Pîrlițeanu, Cristina Ragos, Viorel Rață, Vlad Robaș, Vlad Sărăchie, Cristina Stoleriu, Bogdan Tălmaciu, Dana Taloș, Arina – Ioana Trif, Cendana Trifan, Ștefan Tunsoiu, Alin Turcu, Iustinian Turcu, Marius Turdeanu, Raj-Alexandru Udrea, Codruța Vasiu, Pali Vecsei, Ema Vețean, Laurenţiu Vlad, Liviu Vlad.
ELECTRIC BAND: Dorin Pitariu (chitară), Călin Filip (bass), Lucian Fabro (percuţie), Ciprian Oancea (claviaturi)
LUPUL: Cristian Stanca

durata aproximativă: 2h

preț bilete: 50 lei; 30 lei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*