Mașină PROIECTATĂ în afara drumului, IZBITĂ de un șofer rupt de beat

Polițiștii sibieni au constatat în weekend 10 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 24 de permise de conducere, au retras 27 de certificate de înmatriculare și au aplicat 514 sancțiuni contravenționale în valoare de 145.000 de lei.

cropped view of man gesturing and holding flask with alcohol while driving car, blurred foreground

Exemple semnificative:

Vineri seara, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Libertății de către un localnic în vârstă de 38 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă, în jurul orei 15,00, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târnăvioara de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot sâmbătă, în jurul orei 17,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Săcel spre Cristian, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Sibiu, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Orlat, proiectându-l în afara părții carosabile. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului în vârstă de 50 de ani a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul Poliției  Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică, în jurul orei 17.30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un localnic în vârstă de 44 de ani. Testarea alcoolscopică a sibianului a indicat o valoare de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*