Maxi Pet a deschis primul magazin în Sibiu

Maxi Pet – magazinul animalelor de companie din România a deschis pe 15 august 2020, primul său magazin din Sibiu. Cu o suprafață de 438 mp și cu 12 angajați, noul magazin Maxi Pet se află pe Str. Sibiului, nr.10, Șelimbăr, în zona centrelor comerciale.

Cu deschiderea noului magazin Maxi Pet Sibiu, locuitorii din Sibiu și din împrejurimi vor avea ocazia să se bucure de o gamă largă de produse hrană și accesorii pentru animalele de companie, de farmacia veterinară din cadrul magazinului, programe de loialitate și de oferte periodice de neratat. Animalele de companie sunt binevenite în cadrul magazinului.

La deschidere, Maxi Pet a pregatit vizitatorilor săi surprize, astfel încât toate produsele din magazin au beneficiat de un discount de 10% pe tot parcursul weekend-ului.

Noul magazin este situat în zona comercială Selimbar, la sensul giratoriu Str. Sibiului cu Str. Octavian Goga. Acesta este deschis între orele 9:00-22:00, luni – duminică.

„Suntem onorați să deschidem noul nostru magazin în Sibiu, o locație importantă pentru compania noastră. Așteptăm cu nerabdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul prorietarilor de animale de companie din Sibiu și împrejurimi”, a declarat Miruna Diaconescu, manager marketing Maxi Pet.

Clienții au la dispozitie o farmacie veterinară complet dotată cu antiparazitare, diete veterinare si alte produse, iar aceștia pot veni, de asemenea, pentru sfaturi gratuite din partea personalului profesionist.

Interiorul noului magazin Maxi Pet Sibiu suprinde printr-un design modern, urmărindu-se crearea unui spațiu care sa aibă căldură și identitate, care să relaxeze și să intrige clientul să exploreze magazinul.

Magazinul este de asemenea punct de ridicare al produselor pentru clienții magazinului online, www.maxi-pet.ro, ce aleg serviciul de Click&Collect.

Despre Maxi Pet:

Maxi Pet este cel mai mare magazin pentru animale de companie din România, unde clienții găsesc o gamă completă de hrană și accesorii pentru animalele de companie. Maxi Pet este parte a grupului internațional  Pet Network, cu birouri în Croația, Serbia, România și Slovenia, lider în domeniul său. Scopul companiei este de a aduce bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora și de a promova acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie. Pe lângă oferta largă de produse de la mărci renumite, Maxi Pet oferă și produse din game proprii, prezente exclusiv în magazinele sale și de asemenea farmacie veterinară. Animăluțele sunt întotdeauna binevenite în magazin.

Maxi Pet deține și divizia online, reprezentantă prin magazinul său online www.maxi-pet.ro, unde clienții beneficiază de programe de fidelitate și de serviciul Click&Collect: comanzi online și ridici din magazin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*