Medalie de aur pentru echipa AFT Sibiu la Salonul Internațional de Inovare și Educație Creativă pentru Tineret

Echipa Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a obținut Medalia de Aur la Salonul  Internațional de Inovare și Educație Creativă pentru Tineret și Premiul Special oferit de Forumul Inventatorilor Români Iași.

Echipa AFT Sibiu, „RoArmy Innovation”, formată din sd.frt. Eugen Matei Borboană, sd.frt.Tudor Codreanu și sd.frt. Pătru Ștefan, a obținut, cu produsul tehnologic tip Stație Meteo Autonomă „BCP-22”, Medalia de Aur a Salonului Internațional de Inovare și Educație Creativă pentru Tineret și Premiul Special oferit de Forumul Inventatorilor Români Iași.
În perioada 10-12 iulie, studenți aparținând Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, centrelor universitare din Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Republica Moldova și Turcia au participat la cea de-a VI-a ediție a Salonului Internațional de Inovare și Educație Creativă pentru Tineret ICE-USV, oganizată de Facultatea de Inginerie și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*