Medalii pentru Pume

Sportul de contact din Sibiu este în plină expansiune.  Weekend-ul trecut, lotul PUMA Fight Division a fost plecat în delegaţie la Bucureşti pentru a lua parte la Cupa -Trofeul Dacic la Kick Box(WAKO) pe tatami (Light Contact, Kick Light şi Musical Forms) şi in ring (K1, Low Kick, Full Contact) şi Sei-Budokai Karate.

Competiţia, defăşurată sâmbătă, 18 februarie 2017, la Centrul Sportiv Apollo din Bucureşti, a fost organizată de Clubul Român de Kendo, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, bucurându-se de prezenţa a peste 30 de cluburi sportive de arte martiale din ţară, reunind peste 300 de sportivi. Sistemul de luptă a fost atât în ring, cât şi pe tatami, iar luptele au fost în regim K1, full contact şi light contact.

Campioni

Din echipa PUMA Fight Division au facut parte 8 sportivi: Văcariu Vlad, David Mario, Poroşniuc Robert, Matei Emanuel, Dancu Marius, Hanea Mihai, Achim Marius şi Arthur Meizel, însoţiţi de cei doi antrenori, Alin Lazurca şi Adrian Bibu şi de Ciprian Banea, în calitate de consilier sportiv.
Deşi la prima participare la un asemenea tip de concurs, cei 8 sportivi au demonstrat că o voinţă de fier şi un antrenament riguros pot duce la rezultate excelente, dovadă stând cele 8 medalii obţinute: 5 medalii de aur, 2 de argint şi 1 de bronz.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*