Mediașul a adoptat FC Hermannstadt. Se putea și mai rău

„Alungată” de pe Municipal pe durata lucrărilor de modernizare, echipa locală de fotbal AFC Hermannstadt și-a găsit „casă” la Mediaș.

„Datorită lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu, echipa noastră va fi nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Suntem bucuroși să vă anunțăm că aceasta va fi Stadionul Gaz Metan din Mediaș! Așadar, rămânem în județul Sibiu, la vecinii noștri de la Gaz Metan, până la finalul acestui sezon competițional, 2020-2021. Pe această cale, AFC Hermannstadt, prin domnul președinte Claudiu Rotar, transmite mulțumiri conducerii Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș, domnului președinte Valentin Iordănescu, pentru înțelegerea de care s-a dat dovadă și pentru sprijinul pe care îl asigură astfel dezvoltării fotbalului sibian”, se arată într-un comunicat al clubului AFC Hermannstadt.

Primul meci pe care echipa sibiană îl va disputa în noua locație va fi în următoarea etapă de Liga 1, pe 18 octombrie, de la ora 18:45, contra celor de la UTA Arad.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*