Medic nou la Spitalul Județean Sibiu

Laboratorul de angiografie coronariană si cateterism cardiac din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu are, începând din această lună, un nou membru: Dr. Golcea Dorin, medic specialist cardiologie, cu competență (certificare europeană) în cardiologie intervențională.

„Dr. Golcea este un profesionist desăvărșit, care, după o carieră construită timp de 17 ani în spitalele din Germania, unde a acumulat un bagaj impresionant de cunoștințe, revine în sistemul medical din România, în cadrul SCJU Sibiu, provocare pe care o privește cu entuziasm și încredere!

Cooptarea sa în echipa laboratorului „e legată de necesitatea unui proiect pe plan local dar si regional pentru populația grav atinsă de boli cardiovasculare, fiind vizată dezvoltarea și extinderea serviciilor de cardiologie intervențională”!

Îi ransmitem bun-venit în echipa SCJU Sibiu și dorim mult succes și realizări cu scopul dezvoltării durabile a serviciilor medicale de cardiologie intervențională la Sibiu alături de echipa laboratorului!” au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență pe pagina de Facebook a instituției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*