Medicii au scos un lingou de aur din burta unui bărbat

Un bărbat de 35 de ani din Bistrița este cercetat pentru tăinuire, după ce medicii clujeni i-au descoperit un lingou de aur în abdomen.

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a ajuns la un spital din Cluj-Napoca, după ce în zona abdomenului avea un lingou de aur. Pacientul a fost operat de urgență și urmează să fie cercetat pentru tăinuire.

„La data de 7 aprilie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată la data de 7 aprilie a.c., au extras din abdomenul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj de culoare galben.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.”, a transmis IPJ Cluj, relatează Monitorul de Cluj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*