Membrii USR din toată țara participă la flashmob-ul celor de la „Vă vedem din Sibiu”

Peste 250 de membri ai USR s-au întâlnit, weekend-ul acesta, la Sibiu, pentru a lucra împreună.

Pe parcursul zilei de 27 ianuarie, membrii au luat parte la mai multe workshop-uri ținute de traineri atât din România, cât și din străinătate. Teme precum: strategie, comunicare politică, politici europene, dezvoltare și administrație au fost punctele de pornire ale sesiunilor de lucru.

„Printre participanți sunt președinți de filiale, parlamentari și membri ai biroului parlamentar. Astfel, Sibiul devine pentru al doilea an consecutiv locul în care membrii USR vin pentru a discuta despre cum putem deveni un partid mai iscusit, mai vizibil și mai înțelept în ceea ce facem”, a declarat Dan Barna, președintelele USR și deputat de Sibiu.

Deciziile strategice pentru USR luate la Sibiu vor fi asumate apoi la nivel de Comitet Politic.

„Am avut bucuria să găzduim din nou la Sibiu un eveniment de asemenea anvergură. Am analizat obiectiv împreună cu trainerii prezenți situația USR, am căutat soluții, am configurat agenda de lucru pe anul acesta. Continuăm să construim împreună Uniunea Salvați România”, a adăugat Raluca Amariei, președintele filialei USR Sibiu.

Astăzi, la ora 12, membrii USR se vor alătura celor de la „Vă vedem din Sibiu”, pentru a saluta demersul lor în condamnarea actualelor modificări la legile justiției. „Acțiunea este una care arată că societatea civilă este activă și trează, valori de la care USR s-a construit”, informează biroul de presă al USR, într-un comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*