“Mergi pe jos! E sănătos!” Un concurs pentru cei mai tineri sibieni, organizat în Săptămâna Europeană a Mobilității

CINE ORGANIZEAZĂ? Primăria Sibiu, în parteneriat cu Grădina Zoologică

 

CINE PARTICIPĂ? Se pot înscrie copii cu vârsta de până la 14 ani, cu acordul părintelui sau tutorelui.

CÂND? 21-22 septembrie 2019

UNDE? În Grădina Zoologică Sibiu, între orele 9.30 la 18.30.

SCOPUL: Încurajarea mersului pe jos ca un mod sănătos de deplasare, care crește mobilitatea populației, dar și o invitație deschisă pentru copii de a cunoaște Grădina Zoologică.

CONCURSUL constă într-o plimbare pe jos pe două trasee amenajate în Grădina Zoologică:

  • Traseul verde (drumul ursului) este alcătuit din 6 pași colorați amplasați în diverse locuri de pe traseu sub forma unor amprente grafice cu imaginea ursului și un număr de la 1 la 6
  • Traseul galben (drumul zebrei) este alcătuit din 5 astfel de pași colorați cu imaginea unei zebre și un număr

Înregistrarea participanților în concurs se face pe pagina proprie de Facebook a fiecăruia (copil sau părintele acestuia), prin postarea în perioada de 21- 22 septembrie 2019, pănă la ora 23.59 a unor poze cu pașii parcurși atât pe traseul galben, cât și cel verde, postând câte o fotografie din dreptul fiecărui desen (respectiv număr) al traseului. În fiecare fotografie trebuie să apară atât participantul, cât și numărul aferent fiecărui traseu.

Pe traseul verde vor fi postate 6 fotografii (cu participantul și numerele marcate de la 1-6), iar pe traseul galben vor fi postate 5 fotografii (cu participantul și numerele marcate de la 1-5). La finalul fiecărui traseu, participantul va face opțional câte o poză atât zebrei, cât și ursului, postând și cele două fotografii alături de cele 11 de pe traseele inițiale.

În cadrul postării de pe pagina de Facebook a participanților se vor folosi obligatoriu următoarele hashtag-uri: #Sibiumobilityweek, #zoosibiu. Postările participanților vor fi publice, fără setări de confidențialitate, pentru a putea fi urmărite și înregistrate de organizator.

CUM SE ALEG CÂȘTIGĂTORII ? Cei care îndeplinesc criteriile și au postat toate cele 11 poze corect, însoțite de cele două hashtag-uri intră în tragerea la sorți efectuate cu un program elctronic de extragere aleatorie (Mini Web Tool)

PREMIILE oferite de Primăria Sibiu constau în 3 biciclete adaptate vârstei câștigătorilor. De asemenea, Grădina Zoologică va oferi pachete cu 10 intrări gratuite în Grădină.

Regulamentul complet poate fi consultat aici: https://www.sibiu.ro/new/pdf/Regulament_Concurs_Saptamana_Mobilitatii.pdf

Săptămâna Europeană a Mobilității Sibiu este organizată de Primăria municipiului Sibiu în parteneriat cu DECATHLON, Grădina Zoologică Sibiu, Teatrul pentru copii și Tineret Gong, SC Tursib SA și Complexul Muzeal ASTRA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*