Mesajul comandantului garnizoanei Sibiu cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Anului Nou reprezintă, pentru noi toţi, acea perioadă din an în care, mai mult ca oricând, gândurile ne zboară către cei dragi, când ne manifestăm bucuria revederii, ne lăsăm cuprinşi de liniştea sufletească menită a ne încununa eforturile de peste an și care, în egală măsură, este izvorul speranţei de mai bine.

În acest an sărbătorile ne vor găsi într-o cu totul altă atmosferă decât cea cu care eram obișnuiți. Clipele magice ale Crăciunului şi Anului Nou le vom petrece în mijlocul familiilor noastre, cu distanțare fizică față de celelalte persoane dragi nouă, dar apropiați sufletește mai mult ca niciodată. Vom resimţi lipsa întâlnirilor cu prietenii, a grupurilor de colindători şi urători care ne umpleau casele de bucurie, dar avem convingerea că astfel vom putea învinge în această pandemie generată de virusul SARS-CoV-2.

Îmi exprim speranţa că anul viitor va fi unul mult mai bun pentru noi toţi, iar cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă vă transmit, din partea întregii comunități militare din Garnizoana Sibiu, sincere și calde urări de bine, sănătate și viață îndelungată alături de cei dragi dumneavoastră.

CRĂCIUN FERICIT!

LA MULŢI ANI!

 

Gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghiţă BÂRSAN

COMANDANTUL GARNIZOANEI SIBIU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*