Mesajul prefectului Mircea Dorin Crețu cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Cea mai mare sărbătoare a creștinilor, Învierea Domnului se apropie. În aceste vremuri tulburi, și grele pentru fiecare dintre noi, este important să fim uniți în speranță și acțiune. Să sperăm că vom depăși cât mai curând, cu bine această perioadă și să acționăm responsabil pentru a concretiza această speranță – transmite prefectul Mircea Dorin Crețu cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

În acest an Învierea Domnului sper să ne redea tuturor minunea de care avem atât de multă nevoie! Să credem cu tărie, neîncetat, că Lumina Învierii ne va lumina pe fiecare dintre noi și vom birui toate încercările.

Celor care sunteți acasă, în familie, vă doresc să vă bucurați din plin de aceste momente! Celor care munciți pentru ca alții să poată trăi și pentru a fi protejați, vă doresc multă putere de muncă! Celor bolnavi și aflați în suferință, vă doresc multă sănătate și recuperare cât mai rapidă! Celor care au pierdut pe cineva drag în această perioadă, vă transmit sincere condoleanțe și sper ca Domnul să vă întărească!

Să aveți parte cu toții de sănătate, credință și speranță! Hristos a Înviat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*