Meşteri spiriduşi şi magie, la Art Boutique

„La a opta ediţie a târgului de handmade din Sibiu sunt prezenţi 35 artişti din toată ţara, spiriduşi de soi, care vor aduce în prag de Sărbători obiecte unicat, ce nu se devalorizează indiferent de capriciile modei”, anunţă organizatorii.

 

Galeria Habitus din Piaţa Mică se transformă, pentru trei zile, în atelierul lui Moş Crăciun, cu vânzare la preţuri de producător. Art Boutique este deschis zilnic, în perioada 16 – 18 decembrie, între orele 10.00 şi 22.00, iar intrarea este liberă.

Cadouri originale

Creaţii vestimentare de damă, realizate din materiale naturale, bijuterii cu mult râvnitele cristale Swarovski, mărgele din sticlă de Murano, genţi din piele cusute manual, produse decorative din lemn, cosmetice realizate din ingrediente naturale, produse de patiserie, miere de cătină şi dulceaţă de dovleac şi multe alte minunăţii au fost realizate cu migală de artişti din Sibiu, Piteşti, Făgăraş, Covasna, Oradea, Timişoara, Deva, Braşov, Mediaş, Hunedoara, Craiova, Cluj Napoca şi Blaj. Iar dacă doriţi să-i impresionaţi pe cei dragi cu un cadou realizat chiar de dumneavoastră, puteţi să vă înscrieţi la atelierele de creativitate Art Works, care vor avea loc în fiecare zi de târg, în intervalul orar 15.00 – 17.00. Sub îndrumarea unui artist plastic, veţi învăţa să faceţi singuri un ornament de brad, o bijuterie unicat şi o cutie de cadouri. „Noi vă punem la dispoziţie toate materialele necesare, dumneavoastră veniţi doar cu imaginaţia!”, arată Sergiu Olteanu, reprezentantul organizatorilor.

Buticul de artă

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reuneşte periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât şi din ţară, oferindu-le posibilitatea să-şi etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul oferă sibienilor o alternativă la comerţul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio şi accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*