Mezzosoprana Antonela Bârnat și violoncelista Andreea Țimiraș deschid prima ediție a Festivalului Minunata Muzică Nouă – Brave New Music la Sibiu

Prima călătorie în viitor propusă de Festivalul Minunata Muzică Nouă – Brave New Music începe marți, 13 octombrie 2020, ora 19.00, la Sala Selbing a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Mică).

Mezzosoprana Antonela Bârnat a studiat la București, cu soprana Georgeta Stoleriu și are un repertoriu vast, atât românesc cât și internațional.

 

Violoncelista Andreea Țimiraș a studiat la București și a concertat în Italia, Spania, SUA, Tunisia, Letonia, atracția pentru muzica contemporană fiind concretizată prin premiile obținute pentru interpretarea unor astfel de lucrări.Împreună formează un duo inedit, care ne propune un repertoriu integral românesc.

Muzica se împletește cu poezia lui Urmuz, iar poezia se alătură publicului, live, prin prezența poetului Radu Vancu și a invitaților săi.

Programul serii:

Marți, 13 octombrie 2020, ora 19.00 – Sala Selbing a Filarmonicii Sibiu (Sala Mică)

RECITAL CAMERAL
Antonela Bârnat – mezzosoprană
Andreea Țimiraș – violoncel

În program:

Adrian Iorgulescu – Șase cântece de dragoste
Dan Dediu – Tazt die Orange.
Violeta Dinescu – Dona nobis pacem (după Urmuz)
Sorin Marinescu – Nu-i de ajuns? (fragment din opera de cameră Salvarea nu vine de sus)
poezii cu
Radu Vancu și invitații săi

Organizatori: Important: pentru a putea continua să ne bucurăm de muzică, vă reamintim că accesul în sala Thalia se face exclusiv pe la casa de bilete. Accesul se face cu 30 de minute înaintea începerii concertului, pentru a evita aglomerația. Vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție și să purtați corect masca pe toată durata sejurului muzical. Vă rugăm să păstrați distanța de minim 1,5 metri față de alte persoane. Mai multe informații privind siguranța dumneavoastră găsiți în programul de sală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*