Mii de vizitatori la ASTRA în weekend

În perioada 8-10 iulie 2022, Muzeul ASTRA a înregistrat 6987 vizitatori. În acest interval, la Muzeul ASTRA a avut loc Vinfest, ediția a V-a, singurul eveniment din Sibiu care pune în valoare vinul tradițional din România și nu numai.

Au participat nouă crame și producători de vinuri de top – Histria, Domeniile Franco Romane, Domeniul Ciumbrud, Crama Hamangia, Villa Vinea, Jidvei, Lechburg, Astoria, WineNot (vinuri internaționale)cinci food truck-uri în care s-a pregătit mâncare tradițională românească, italiană, spaniolă și sârbească (burger cu sosuri de vin, paste cu parmezan, jambon cu vin roșu, cannoli – desert italian).

De asemenea, în același cadru au fost organizate ateliere interactive pentru copii (origami, sesiuni de teatru cu păpuși tradiționale,  treasure hunt) și concerte & DJ Session pentru vizitatorii muzeului.

Programul artistic al Vinfest 2022 a fost deschis vineri seara de către cei de la ZDOB ȘI ZDUB, în prezența unui public de peste 3000 de persoane. Pe tot parcursul evenimentului au mai susținut prestații live KOSTA DJ SET, FUNKYDROP & MC CHARLIE, IORGA DJ SET, K-LU, VIA DACĂ, LOWELT DJ SET.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*