Minoră de 16 ani dispărută din Cisnădioara. Dacă o vedeți, anunțați Poliția

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

 

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 10 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 7 octombrie a.c., fiica sa,   MIHAI ALESIA MARIA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Cisnădioara, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 175 cm, greutate aproximativ 65 de kg, ten deschis, ochi căprui, păr blond, lung, fir drept, constituție atletică.

La momentul plecării, minora purta hanorac de culoare închisă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălțăminte sport de culoare alb.

Semne particulare: minora prezintă o aluniță în spatele genunchiului drept.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*