Miting liberal la Sibiu, în sprijinul moțiunii de cenzură depuse astăzi

Județul Sibiu se opune acaparării statului de drept, se opune atacului împotriva independenței justiției și dezastrului fiscal, toate aceste măsuri venite din partea actualei coaliții de guvernare, au declarat vicepreședinții PNL Sibiu, Marcel Luca și Virgil Popa, astăzi, într-o conferință de presă.

Astăzi, începând cu ora 17.00, membrii și simpatizanții PNL, precum și toți cei care doresc să li se alăture, se vor întâlni în fața sediului PNL Sibiu de pe bd. Nicolae Bălcescu nr. 34 și vor pleca în marș spre sediul Prefecturii, unde vor citi câteva pasaje din textul moțiunii de cenzură depuse astăzi de PNL, au anunțat cei doi lideri liberali sibieni.

Organizatorii așteaptă aproximativ 1.000 de participanți, mitingul fiind autorizat de Primăria Sibiu, a mai menționat Luca.

„Moțiunea de cenzură «PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă», depusă în Parlament de Partidul Național Liberal, are nevoie de sprijin popular, are nevoie de sprijinul tuturor cetățenilor  care își doresc  ca România să nu mai fie guvernată de cei care pun interesul personal sau de grup mai presus de interesul cetățenilor. Îi chemăm alături de noi pe sibienii care se opun felului în care Guvernul PSDragnea face legile în bătaie de joc la adresa românilor și conduce România spre dezastru, în afara Uniunii Europene”, a precizat Marcel Luca.

Întrebat dacă vor urma şi alte proteste de stradă, Marcel Luca a răspuns: „S-ar putea să mai facem şi alte acţiuni, având în vedere că votarea pe această moţiune nu ştim exact când va avea loc şi ne aşteptăm ca cei din majoritatea parlamentară să încerce să amâne.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*