Mobilizare la Arpașu de Jos pentru refugiații din Ucraina

Câțiva locuitori ai comunei Arpașu de Jos, împreună cu reprezentanți ai Primăriei s-au deplasat vineri, 4 martie, la vama Isaccea cu ajutoare pentru refugiații din Ucraina. Transportul s-a făcut cu microbuzul primăriei, un camion și două autoutilitare.

„Toate produsele donate, alimente, apă , sucuri, conserve, haine, paturi, încălțăminte, pampers, medicamente, cafea, ceaiuri și pâine, donate de cetățenii comunei noastre și societăți comerciale locale și din București, au ajuns in siguranța la cei care au urgentă nevoie. A fost o noapte în care echipa noastră a donat plase cu mâncare, refugiații au fost serviți cu ceai cald, cafea, dulciuri și jucării pentru copii până sâmbătă dimineața. Toate celelalte produse rămase, au fost transportate la depozitul Asociației Comunelor din România ( ACOR) Tulcea, unde au fost descărcate și pregătite a fi transportate in Ucraina.

Pe această cale, țin sa mulțumesc inițiatorilor și tuturor cetățenilor, societăților comerciale care au contribuit la acest gest umanitar, semn de speranță pentru refugiații ucrainieni, un semn ca românii sunt umani și că îi sprijină pentru a reduce durerea provocată de consecințele războiului.

În încheiere, țin să vă mulțumesc încă odată, tuturor inițiatorilor, cetățenilor implicați și societăților comerciale locale și naționale, pentru gestul umanitar și generos făcut.

Să prețuim libertatea, pacea și să ne rugăm la Dumnezeu ca acest război să înceteze” a transmis primarul comunei Arpașu de Jos, Constantin Văcariu într-o postare pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*