Moment IMPORTANT pentru FC Hermannstadt. „Avem nevoie de tribune pline“

FC Hermannstadt vine cu unele precizări importante cu privire la postarea de pe pagina D`acii 2017 Sibiu, cu titlul ,,COMUNICAT PELUZA NORD SIBIU”.

foto: facebook/FCH

Pornim de la faptul că A.F.C.Hermannstadt și-a dorit mereu să aibă aproape suporteri loiali, care să sprijine și să încurajeze echipa și astfel să atragă noi susținători. Acum este un moment important pentru echipa noastră, mai ales că am revenit pe Stadionul Municipal din Sibiu și avem nevoie de tribune pline. Avem nevoie de o galerie care să transmită pe gazon o emoție constructivă fotbaliștilor noștri! Tocmai și din acest motiv nu înțelegem și cu siguranță nu suntem de acord cu protestul Peluzei Nord, care a tăcut pe întreg parcursul primei reprize din meciul cu F.C.S.B..
Vă aducem la cunoștință tuturor că la partida cu Farul Constanța, în care am revenit la Sibiu, costurile pentru spectaculoasa coregrafie cu pasărea Pheonix – ,,Reaprindem flacăra fotbalului sibian” – au fost suportate în întregime de către conducerea FCH, cea împotriva căreia a fost îndreptat acest ,,semnal de alarmă” început pe stadion duminică seara și continuat apoi pe facebook.
Pe de altă parte, pentru meciul cu FCSB, Peluza Nord Sibiu a primit din partea FCH 350 de bilete contra cost, pe care au avut timp să le redirecționeze așa cum au considerat de cuviință.
Ei bine, una dintre urmările pe care ni le asumăm după cele întâmplate este să le asigurăm acestor suporteri biletele cu o oră înaintea startului următorului meci de pe teren propriu. În plus, rămânem deschiși dialogului, în speranța că Peluza Nord Sibiu va găsi un lider capabil să discute cu noi. De asemenea, același lider ar trebui să fie capabil să organizeze galeria la nivelul pe care îl impune un meci de Superliga.
Noi nu suntem adepții violenței pe stadion înaintea unei partide, dar nici în timpul ei și cu siguranță nici după. Repetăm: nu suntem adepții violenței pe stadion înaintea unei partide, dar nici în timpul ei și cu siguranță nici după!
În speranța unei înțelegeri, hai FCH!”, a transmis AFC Hermannstadt în această seară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*