Momente de panică în trafic! Un autobuz Tursib s-a răsturnat în apropierea Pieței Cibin | FOTO

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe strada Malului, pentru a acorda îngrijiri medicale unui șofer Tursib care a ieșit cu autobuzul de pe carosabil.

Potrivit unor martori oculari, șoferului i s-a făcut rău și nu a mai putut controla volanul. Accidentul s-a petrecut în apropierea intersecției cu strada Neculce.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Malului, unde un autobuz a ieșit de pe partea carosabilă. La fața locului se acordă îngrijiri medicale șoferului cu atac de panică. Din informațiile primite în acest moment, nu sunt alte persoane care necesita îngrijiri medicale. Intervenția se află în dinamică”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din fericire, autobuzul nu a ajuns în Cibin, ci s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul râului, de la podul Neculce. Nici o persoană nu a fost rănită. „Din primele cercetări efectuate, se pare că șoferului i s-ar fi făcut rău la volan. În autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de pasageri”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*