Mort de beat, a făcut accident cu ATV-ul. Doi oameni răniți

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au reținut ieri un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Porumbacu de Jos.

În fapt, la data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 17,00, în timp ce conducea un ATV pe strada Principală din Porumbacu de Jos, bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului ATV-ului și a  pasagerului, un consătean în vârstă de 39 de ani.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 2,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, ATV-ul condus nu era înmatriculat sau înregistrat.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 19 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*