Morți de beți la volan, pe șoselele din Sibiu! Ziua și șoferul beat la volan

Polițiștii au verificat mai mulți șoferi în weekend și nu mică le-a fost mirarea când pe unii i-au găsit beți.

Polițiștii din Agnita au oprit pentru control, vineri dimineață, un autoturism condus pe strada Avram Iancu de către un localnic în vârstă de 50 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă noaptea, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Șelimbăr, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Vurpăr, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice, în cauză s-au întocmit  actele premergătoare efectuării de cercetări penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Duminică noaptea, pe raza localității Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 141A, un localnic în vârstă de 36 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul parcat în afara părții carosabile.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*