Moș Crăciun a revenit la Copșa Mică!

Asociaţia Tăşuleasa Social, în colaborare cu firma Lebkuchen-Schmidt din Nurnberg, fac o bucurie copiilor din zona Copșa Mică, pentru al doilea an consecutiv. Pachete cu dulciuri vor ajunge la elevii din Copşa Mică, dar și Hoghilag, la elevii Şcolii Ucrainiene din Mediaş și la orfanii ucrainieni de la căminul din Prod.

foto: facebook/Primăria Copșa Mică

„Săptămâna aceasta, dl. Viceprimar Tăpălagă Nicolae Bogdan s-a deplasat la sediul Tăşuleasa Social de unde a adus un nou transport de cadouri dulci pentru copii din zona Copşa Mică. Este al doilea an consecutiv în care Asociaţia Tăşuleasa Social în colaborare cu firma Lebkuchen-Schmidt din Nürnberg organizează această donaţie către copii din zona Copşa Mică.

Aceste pachete vor fi redirecţionate în scurt timp cu ajutorul Pompierilor Voluntari Copşa Mică către următoarele destinaţii:

  • elevii din Copşa Mică;
  • elevii din Hoghilag;
  • orfanii ucrainieni de la căminul din Prod;
  • elevii Şcolii Ucrainiene din Mediaş.

Mulţumim sponsorului Lebkuchen-Schmidt şi partenerilor noștri Asociaţia Tăşuleasa Social pentru acest cadouri dulci şi pentru consecvenţa cu care se implică în acţiuni dedicate copiilor din România şi implicit Copşa Mică.

Dl Primar şi dl Viceprimar au plecat astăzi cu primul transport spre Hoghilag şi Şcoala Ucraineană din Mediaş.“, a transmis Primăria orașului Copșa Mică.“, a anunțat Primăria orașului Copșa Mică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*