Muc cel Mic, piar la “ciuma roșie” | SIBIUL PARALEL


Dezvăluirile din această rubrică sunt bazate pe convorbirile interceptate și adnotate de agentul acoperit Gică, recent pensionat de la un serviciu secret cu o pensie atât de specială, încât nici nu știm cu câte zerouri se scrie.


Sigur știți de șeful local de la “ciuma roșie”, Togdan Brif. Apăi ce s-a gândit Brif după multe zile de cugetare? A pus mâna și l-a racolat pe Muc cel Mic, cea mai lichea din zonă, pentru a-l transforma în om de piar. Ce nu știe Brif este că omul lui de la piar a fost și la liberali și acum dă pe goarnă tot ce știe. La fel și la “ciuma roșie”, Muc cel Mic a mai făcut piar în urmă cu ceva vreme și i-a turnat pe cei care l-au hrănit. Singurul fapt ce-l recomandă pe Muc cel Mic este o condamnare pentru evaziune și altele care vor urma, pentru că este tot mai căutat de poteră. E limpede că doar așa poate ajunge pe panoul de onoare al partidului, chestie care dă bine la sivi.


Rubrica SIBIUL PARALEL este un pamflet care va fi tratat ca atare și își propune să descrețească frunțile cititorilor, nu are scop informativ. Personajele sunt doar imaginare și orice legătură cu realitatea este absolut întâmplătoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*